≫ 

Komentator Skaja izmalerisao Vladu Ivića: Votford ostao bez bodova u 95. minutu!

Bornmut odneo bod sa Vikaridž Rouda u ludom finišu - 1:1

  • 0

Votford i Vladimir Ivić su propustili lepu priliku da se na kratko domognu vrha tabele u Čempionšipu. Vodili su čak do petog minuta nadoknade na "Vikaridž Roudu", ali je štoper Bornmuta Kris Mefam izjednačio rezultat i odneo bod na jug Engleske - 1:1 (1:0).

Šteta za navijače Votforda, koji je na vreme poveo preko Hrvata Stipe Perice. On je već u 12. minutu postigao prvenac na Ostrvu i delovalo je dugo da će on biti dovoljan "Stršljenovima" da upišu novu pobedu.

Igrao se zanimljiv meč, a ni Bornmut nije bio bez prilika. Možda su gosti čak bili i nadmoćniji u većem delu meča, ali su se na kraju izvukli zahvaljujući golu spretnog štopera Mefama svojevremeno jednog od najskupljih pojačanja "Trešnjica".

Ko zna, možda je i komentator Skaja izmalerisao Vladimira Ivića pošto je početkom drugog poluvremena kod vođstva Votforda prokomentarisao da su srpski treneri sjajni ove sezone, uzimajući u obzir i uspehe Redinga i Veljka Paunovića koji su lideri u Čempionšipu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA