≫ 

Miha će da vuče uši Danilu: Kiks Brazilca najavio poraz Bolonje i negativan evropski rekord!

Bolonja je na svakoj od 38 poslednjih utakmica primila gol, u subotu uveče dva od Lacija

  • 4
luis alberto Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Lacija su zahvaljući početničkoj greški defanzivca Bolonje Danila "načeli" goste, na kraju upisali pobedu od 2:1 i gurnuli tim Siniše Mihajlovića u zonu ispadanja.

Bolonja je uz to, ovim porazom, zapravo samo primljenim golom, oborila negativan evropski rekord jer je na svakoj od poslednja 38 duela primila makar jedan gol.

Čeka Sinišu i njegov stručni štab ozbiljan posao da se ekipa konsoliduje i konačno krene u seriju pozitivnih rezultata, trenutno je na 18. poziciji sa samo jednom pobedom i četiri poraza.

Tragičar utakmice, rekosmo, bio je Danilo koji je amaterski predao loptu na četrdesetak metara od gola protivničkom igraču Luisu Albertu, ovaj se "zahvalio" na poklonu, uzeo loptu i sjurio se ka golu Bolonje, a onda matirao čuvara mreže gostiju.

U nastavku meča Lacio je imao mnogo lakši posao, Bolonja je morala da igra sa mnogo više rizika na polovini rivala, a kazna je stigla preko dvoxtrukog "kapokanonijerea" lige Ćira Imobilea. Rutinirano je najbolji strelac Lacija reagovao pred golom Bolonje i stavio tačku na trijumf tima Simonea Inzagija.

Nadu gostima, ali tek u nadoknadi vremena, doneo je De Silvestri, krunisao je preciznu kombinaciju saigrača i ublažio vosđtvo domaćeg tima, i poraz, pošto se rezultat do kraja nije menjao.

Lacio je tako upisoa drugu pobedu ove sezone, ima i dva poraza i jedan remi.

luis alberto Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    24. oktobar 2020 | 22:50

    I naravno ispašće iz lige! Upropastio je Bolonju od kako je dosao. Da se nije razboleo do sada bi dobio sut kartu...ihahaaaaa... Kakav crni trener,veze covek nema! Videli smo i sa reprezentacijom Srbije sta je napravio! Uzeo ogromnu lovu a mi bili najgori...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA