≫ 

Liverpul primio najviše golova u Premijer ligi, ali samo se pobede broje

Redsi upisali četvrti trijumf u šampionatu

  • 1
FK Liverpul Foto: AP/Tanjug

Ekipa Liverpula se dosta mučila u duelu protiv prošlogodišnjeg iznenađenja prvenstva, ekipe Šefilda koja ove sezone ne igra ni izbliza toliko dobro.

Redsi su na svom terenu pobedili sa 2:1 (1:1) iako im je odlukom VAR-a poništen jedan gol. Šefild je poveo u 13. minutu i delovalo je da će uspeti da sruši šampiona.

Prva značajna situacija je bila upravo u VAR sobi, Fabinjo je oborio protivnika, pokupio je loptu, ali je ostalo nejasno da li je bio faul ili ne. Da stvar bude još neizvesnija, bilo je na ivici kaznenog prostora.

Reklo bi se da nema velike dileme da li je bilo van ili ne, pošto je gazio liniju jednim delom, ali je pitanje da li je bio faul. VAR kaže - penal za Šefild, Berge je postigao gol Alisonu koji se večeras vratio na gol.

FK Liverpul Foto: AP/Tanjug

Ipak, aktuelni šampion Engleske je uspeo da preobrodi sve i da se izdigne i ostavri pobedu iako je bilo 1:1 na poluvremenu. Taj gol značkio je da je Liverpulova odbrana najgora u ligi  sa 14 primljenih golova koliko je primio i Fulam.

Posle poništenog gola u 63. minutu od strane VAR-a Liverpul je već u sledećem minutu realizovao šansu i preko Jote poveo sa 2:1 i time rešio meč.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ToX

    25. oktobar 2020 | 09:55

    Биће ова сезона неизвесна за све дефинитивно...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA