≫ 

Drinčić ne ume drugačije: Spektakularna "bomba" Vošinog kapitena sa 35 metara, Lalatović u neverici

Drina je klasa!

  • 6

Nema mnogo toga efektnog i spektakularnog na utakmicama "Ling long" Superlige, tek sporadično nas akteri našeg elitnog ranga podsete da umeju sa loptom, tek poneki bljesne, ali to ne važi za Nikolu Drinčića - za njega znamo da je klasa!

Kapiten Vojvodine dopunio je svoju kolekciju evrogolova još jednim takvim, za TV špice, još jednim koji će se naći u najužoj konkurenciji za najbolji ove sezone.

Drinčić je sa oko 35 metara "odapeo praćku", lansirao parabolu u gol čuvara mreže Zlatibora, a ovaj se zajedno sa loptom zakoprcao u mreži. Gol je bacio u euforiju kompletnu klupu gostiju, Lalatović je bio u neverici, nije mu preostalo ništa drugo nego da aplauzom pozdravi efektan pogodak 36-godišnjeg majstora iz Batajnice.

U vrhu možete pogledati vrhunski udarac Drinčića, takozvani "suvi list" i nemoć "zlatiborskog Alisona".

Novosađani su do kraja postigli još jedan gol, pogodio je i Andrić i potvrdio tri boda (2:0), do kojeg su gosti stigli tek kada je Zlatibor ostao sa desetoricom na terenu, pošto je nedugo pre gola Drinčića isključen Glišić.

Vojvodina se održala na drugoj poziciji, pet bodova iza Zvezde, uz meč više od šampiona, i tri više od Partizana od kog takođe ima utakmicu viška.

Efektan gol viđen je i u Novom Pazaru, gde je domaći tim savladao Rad 2:1, a potez meča izveo je Nikčević za vođstvo 1:0, kada je fenomenalno pogodio dalji gornji ugao gola gostiju.

Superliga, 12. kolo

Bačka - Inđija 1:2

Novi Pazar - Rad 2:1

Zlatibor - Vojvodina 0:2

Mačva - Napredak 16.00

Proleter - Voždovac 16.00

Crvena zvezda - Javor 21.00

Ponedeljak

Metalac - Radnik 17.00

Radnički Niš - Partizan 17.00

Spartak - Mladost 17.00

TSC - Čukarički 17.00

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mićko

    25. oktobar 2020 | 16:08

    Katai i drina daleko ispred svih.

  • sova

    25. oktobar 2020 | 18:07

    Glupavi Partizan? Kada se Drinčić vratio iz pečalbe, umesto da ga uzmu ponovo, oni rezonuju mator je. Pa ni dan danas nemaju takvog igrača.

  • Milan

    25. oktobar 2020 | 17:51

    Srecno drugo mesto Vosi i trece gromadi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA