≫ 

Everton nema odbranu za titulu, Sautempton progutao "Karamele" iz dva zalogaja

Nema više neporaženih timova u engleskom prvenstvu

  • 0
Carlo Ancelotti, Karlo Ančeloti Foto: Tanjug/AP

Lider Premijer lige Everton zabeležio je premijerni poraz u novoj sezoni. Sautempton je slavio sa 2:0 i ogolio sve nedostatke ekipe Karla Ančelotija koja nema odbranu da bi mogla da se upusti u ozbiljnu trku za titulu.

Nemaju ni golmana, jer je reprezentativac Engleske Džordan Pikford odavno zreo za klupu, pošto ne da ništa ne može da odbrani nego i pravi gluposti čak i onda kada nema nikakve opasnosti.

Sautempton je igrao snažno od starta, a posle sjajne asistencija Denija Ingsa, vezista Džejms Vord-Prauz je načeo Everton u 27. minutu. Devetka "Svetaca" danas je bila raspoložena za asistencije, a drugu je Če Adams pretvorio u pogodak u 35. minutu.

Everton je posle tih golova bio potpuno bezopasan, a utakmica je faktički završena u 72. minutu kada je levi bek gostiju Luka Dinj isključen.

Loše je izgledao Everton na terenu, Aleks Ivobi koji je menjao povređenog Rišarlisona bio je igrač manje, pa je tim sa "Gudisona" potpuno razbijen.

Sautemptonu svi komplimenti, Ralf Hasenhutl je odlično postavio igru, pa je njegov tim posle treće pobede uhvatio priključak sa vrhom tabele.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA