≫ 

Le Talek kramponima u međunožje igrača Remsa, dva penala i debakl Monpeljea: Rajković sačuvao mrežu!

Fudbaleri Remsa pobedili su Monpelje sa 4:0 u meču osmog kola Lige 1 u Monpeljeuq

  • 12
Foto: Printscreen Twitter

Srpski golman Predrag Rajković sačuvao je svoju mrežu u meču u kom je domaćin već posle šest minuta ostao sa igračem manje na terenu.

Isključen je iskusni 43-godišnji Brazilac Hilton, jer je s leđa za levu ruku povukao Bulaje Diju. Dija se ubacio u prostor posle dodavanja Matjea Kafaroa i iznudio penal koji je u osmom minutu pretvorio u vođstvo 1:0.

Četiri minuta kasnije već je bilo 2:0, asistent je još jednom bio Kafaro, a strelac opet Dija. Dvadesettrogodišnjak je poslao pas "kao rukom" posred odbrambene linije i ostavio Diju samog ispred golmana Monepeljea, a ovom nije bilo teško da ga obiđe i savlada.

Igrao se 22. minut kada je Dija šutirao sa dvadesetak metara i pogodio saigača Natanijela Embukua u petu.

Od Natanijelove noge lopta menja pravac i vara golmana za 3:0. Radost igrača Rmesa nije dugo trajala jer je pogodak poništen posle pregledanja VAR snimka, zbog ofsajda u kom je bio Embuku u trenutku kada ga je lopta pogodila.

Isti igrač je u 30. minutu izveo jedan od poteza kola, kada se izborio za loptu između dva igrača i makazicama pogodio za 3:0.

Do poluvremena je Monpelje ostao sa devetoricom na terenu jer je isključen i bivši igrač Crvene zvezde Damijan Le Talek.

On je kramponima u međunožje udario Andija Delora, špica Remsa i zbog toga je i on dobio direktan crveni karton.

Ambroaz Ojongo je u 55. minutu oborio Embukua koji je protrčao desnim krilom kao brzi voz, pre nego je Dija drugim penalom i trećim golom postavio konačan rezultat - 4:0.

Rems posle ove pobede ima tek pet bodova i nalazi se na 19, pretposlednjem mestu Lige 1, dok je Monpelje na 11. mestu sa 11 bodova.

Video: Bombaš Drinčić postigao spektakularan gol u Užicu: Lalatović u neverici na projektil svog igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rici77

    25. oktobar 2020 | 17:37

    To je ta zvezdina skola!!! Nemoze nam niko nista, samo cepaj, gazi, udaraj. I onda kad odu iz Srbije samo dobijaju crvene kartone!!!

  • Milost

    25. oktobar 2020 | 18:13

    Kriva je terzina magija sto u Srbiji mozemo sta ocemo.

  • mali radojica

    25. oktobar 2020 | 18:09

    kostolomac iz zvezdine ergele..svaka generacija ljubimice svih rezima je imala po nekolilo ubica merdzana kostolomaca..strasno je sta se sve mora citati..jos strasnije je sto se to trenira u zvezdi..kako ubiti i onespisobiti druge igrace,,,uzas al to se tamo slavi kao taktika...sramota je njihov obraz kao i onih navijaca u pokusaju koji velicaju ove balvan igrace...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA