≫ 

Lalatović izjednačio klupski rekord, na pobedu je da bude najuspešniji trener u istoriji Vojvodine!

Lalat i Voša - savršen spoj

  • 7
Nenad Lalatović Printskrin: Youtube/Fk Vojvodina

Treneru Vojvodine Nenadu Lalatoviću pobeda nad Zlatiborom bila je 61. na klupi Novosađana čime se izjednačio sa rekorderom Gustavom Lehnerom na večoj listi najuspešnijih trenera "lala", onih sa najviše trijumfa na svom kontu.

Lehner je vodio Vošu u periodu od 1953. do 1957. godine, upisao je 61 pobedu, i dugo bio usamnjem na vrhu liste, sve do Lalatovićevog niza u dva mandata na klupi tima sa "Karađorđa".

Aktuelni strateg Novosađana je u svom prvom manadatu na 50 utakmica ostvario 35 pobeda, nije imao sreće da u tom periodu dođe i do trofeja, ali je već u narednom ispunio i taj cilj - uzeo je Kup.

Osim toga ređao je i pobede koje su ga dovele u ravan sa dosad najuspešnijim trenerom "Lala" Lehnerom, i sada je samo pitanje vremena kada će prestići i njega.

Valja reći da je Lalatović do rekordnog broja pobeda stigao znatno brže od Lehnera, koji je na 61 pobedu čekao 131 utakmicu, dok je Lalatoviću to pošlo od ruke sa 101.

U narednoj utakmici Vojvodina igra protiv Bačke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    25. oktobar 2020 | 17:45

    Nocna mora Partizana😂😂😂😂😂😂😂

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    25. oktobar 2020 | 17:56

    Јел су ту урачунате и победе против пртзна, или су оне ван конкуренције...браво Лале👏👏👏,напред до другог места, заслужено

  • Srbija

    25. oktobar 2020 | 19:09

    Ubedljivo nas najbolji trener od mladjih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA