≫ 

Ronaldinjo je zaražen korona virusom! Tek što je izašao iz zatvora, slavni Brazilac ide u karantin

Brazilski fudbaler Ronaldinjo poslednja je u nizu fudbalskih zvezda pozitivnih na korona virus

  • 4

Foto: Printscreen Instagram / Ronaldinho

Poslednjih godina Ronaldinjo, nekada najbolji fudbaler sveta nije u centru pažnje zbog dobrih i fudbalskih stvari, a ove godine je proveo jedno vreme i u zatvoru u Paragvaju.

Loše vesti nastavile su se ovom od nedelje, kada je Ronaldo Asis de Moreira objavio da je zaražen virusom.

- Uradio sam test i bio je pozitivan. Dobro sam i nemam simptome, ali ćemo morati da odložimo događaj za kasnije. Veliki zagrljaj za sve, bićemo uskoro opet zajedno - rekao je Ronaldinjo iz Belo Horizontea, gde je bio pozvan na jedan javni događaj.

Umesto na njega, moraće u karantin, a njegova rodna zemlja nastavlja da se bori sa infekcijom COVID-19 koja je u Brazilu do sada odnela skoro 157.000 života.

Da podsetimo, Ronaldinjo je proletos i letos bio u pritvoru u Asunsionu zbog lažnih putnih isprava koje su on i njegov brat Roberto koristili da bi ušli u Paragvaj.

U pritvoru je proveo ukupno 171 dan, deo iza rešetaka, a deo u hotelskom smeštaju u spomenutom gradu. Nagodio se i krajem avgusta se izbavio iz tih "okova", ali će sad morati u novu i nešto drugačiju izolaciju.

Video: Haotične scene u Šapcu:Mačvi prvo priznat gol rukom, pa poništen, igrači oba tima jurišali na sudiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA