≫ 

Promašili smo penal i dve "mrtve" šanse, falio nam je gol: Stanković smiren posle 0:0 sa Javorom

Stanković smireno prihvatio remi bez golova?

  • 31

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da je njegovoj ekipi na meču sa Javorom nedostajao samo gol.

Igra nije bila loša, naročito u drugom poluvremenu kada je Mirko Ivanić promašio penal u 60. minutu, a Milan Pavkov nekoliko zicera, ali je na Marakani ostalo 0:0.

S obzirom na to da je Zvezda prošlu utakmicu odigrala u Nemačkoj u Ligi Evrope, novinarka televizije Arena je upitala stratega crveno-belih da li je ovakav epilog posledica poraza od Hofenhajma.

- Nije posledica evropske utakmice, falio je gol. Jednostavno, počeli smo, pošto imamo mnogo utakmica, roster i promene su neizbežne za ovaj momenat. Ne mogu da kažem da smo izgubili prvih 45 minuta. Igrali smo dobro, falio je gol, imali smo dve šanse - sumirao je Stanković prvo poluvreme.

Jednu od te dve šanse promašio je Ivanić, kada mu je Đorđe Lazović, junak remija za Javor odbranio sa pet metara. U nastavku meča, Ivanić ni sa penala nije mogao da savlada golmana Javora, a to nije pošlo za rukom ni Pavkovu koji je prvo glavom, a onda i nogom imao čiste zicere.

- Drugo poluvreme neiskorišćen penal, dve "mrtve" šanse, kad ne daš gol možda više reskiraš da ga primiš. Iako nismo rizikovali nešto previše, ne verujem da je Evropa ostavila traga, samo je falio gol - rekao je Stanković posle meča za Arenu sport.

Video: Golman Javora briljirala na Marakani, odbranio je i penal: Mirko Ivanić tragičar Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Era

    25. oktobar 2020 | 23:21

    Jadni ste kao i cela liga.

  • dovla

    25. oktobar 2020 | 23:58

    Smiren jer je svestan da ne zna i da treba da ide iz Zvezde i tacka!Pojma nema !

  • Petar

    26. oktobar 2020 | 08:29

    Treba da te je sramota sto si potcenio Javor iizveo drugi tim.Takodje kad ce neko videti da Spiridonovic,Vukanovic ,Gobeljic ne znaju da prime ni dodaju loptu,preciznije pasove imaju igraci u seljackoj ligi.Treba da te je Stankovicu sramota sto ti ne igraju u zadnjoj liniji Milunovic i Degenek.Kad ces videti da na svakoj utakmici kiksira po par puta katastrofalno Erakovic pa i Pankov.Jos ti samo falio Simic.U italiji igraju vise utakmica ali se ne odmara nikad devet igraca nego jedan eventualno dva. Krivac si iskljucivo ti,cak i ako ti drugi sastavljaju tim.Nemoj se brukati,nisi autoritet a ovakva igra sa puno neznalica ne vodi nicemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA