"Zaslužen remi sa Zvezdom, ali idemo dalje. Prošle sezone smo im isto uzeli bod, pa 6 mečeva ništa"

Trener Javora iz Ivanjice Igor Bondžulić srećan je zbog rezultata u 12. kolu u kom je njegova ekipa na beogradskoj "Marakani" odolela timu Crvene zvezde

  • 6

Zvezda i Javor odigrali su nerešeno bez golova, a šampion Srbije je propustio više izglednih šansi, posebno u drugom poluvremenu kada je Mirko Ivanić propustio i penal u 60. minutu, a Milan Pavkov je pogodio prečku.

- Naravno da sam zadovoljan posle ovakvog rezultata, mislim da su moji momci zaslužili borbenošću koju su pokazali. Uz nju je došla na kraju i sreća kada je Zvezda promašila jedanaesterac, imala i jednu prečku - počeo je Bondžulić izlaganje za Arenu sport.

Javor je tokom prvog poluvremena imao odličnu šansu Jevremovića iz četvrtog minuta, kada je sreća spasla gol Zorana Popovića.

- Odigrali smo bolje prvo poluvreme, nego drugo, tu (u prvom) smo imali dve izgledne situacije koje nismo rešili u svoju korist. U svakom slučaju znamo da Zvezda ima ogroman kvalitet. Pritiskala nas je svih 90 minuta, pogotovo u drugom poluvremenu. Umešno smo se branili, to je bio neki način na koji smo probali da im pariramo, uspeli smo ovaj put - dodao je Bondžulić.

Njegova ekipa je posle 12 kola, na 12. mestu Superlige sa 15 bodova, dok je Zvezda prva sa 32. Iako je Javor prva ekipa koja na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu ove sezone nije primila gol, Bondžulić upozorava svoje igrače da je posao daleko od gotovog.

Podsetio ih je šta se lani desilo, baš posle meča sa Zvezdom i koliki je "post" usledio nakon remija sa crveno-belima.

- Ono što nam sada ostaje, borimo se za opstanak i posle ovolikog trošenja i pražnjenja mislim da je najveći izazov meni kao treneru da ekipu nekako odmorim i spustim ih na zemlju.

- Moraju da shvate da ima još dugo da se igra, jer smo prošle godine protiv Zvezde uzeli jedan bod, pa posle toga šest utakmica nijedan. Ovaj bod je veliki, ali nema nikakvog značaja ako mi ne nastavimo da igramo u kontinuitetu i da osvajamo bodove - zaključio je Bondžulić.

Video: Izjava Dejana Stankovića nakon završenog meča sa Javorom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zovi samo zovi

    26. oktobar 2020 | 08:10

    mislim da je sudija pogrijesio sto nije ponovio.trebali su sutirati dok ne daju gol.culo se ono..ajdeeeee sto je omelo nasega ivanica.kako sad da opravdamo onaj tel poziv u poluvremenu kada je naredjeno..sviraj breeee.ne pomazu nam vise ni penali..sad bi pored penela trebalo i iskljucivati po dvojicu..partizan ce nas stici i zgaziti...spasavajte ako za boga znate

  • Hogar

    25. oktobar 2020 | 23:50

    E limari pa dokle više penala, ajde bre kraduckanje, ali ovo...

  • M.D.

    26. oktobar 2020 | 09:04

    Nije zvezda promašila penal,tvoj golman je odbranio!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA