≫ 

Lazović i Ilić uzeli veliki bod protiv Juventusa, Kuluševski spasilac kad nema Ronalda

"Bjankoneri" platili ceh velikom broju odustnih igrača

  • 0
andrea favili

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Verone uspeli su da ostanu neporaženi protiv šampiona Italije Juventusa, odigrali su 1:1 u Torinu, i tako ukoče "bjanko-nere" da uhvate priključak sa timovima iz samog vrha.

Očekivao se u nedelju uveče neizvestan meč, jer je domaći sastav bio ozbiljno oslabljen za nekolicinu udarnih aduta, na čelu sa Ronaldom koji čeka "zeleno svetlo" za povratak pošto je zaražen korona virusom.

Osim Portugalca, Pirlo za ovaj put nije mogao da računa na rovite Aleksa Sandra, Matijsa de Lihta, Đorđa Kjelinija te suspendovanog Federika Kijezu.

andrea pirlo

Foto: Tanjug/Ap

Za goste, koji su u torino doputovali sa solidnom zalihom od sedam bodova iz četiri kola, igrala su i dvojica srpskih fudbalera, standardni Darko Lazović i Ivan Ilić - koji odrađuje još jednu pozajmicu kao član Sitija od odlaska iz Zvezde.

Lazović je bio prisutan na terenu od starta, a Ilić je dobio priliku u drugom poluvremenu.

Gosti su čak bili bliži pobedi iz prostog razloga što su vodili od 60. minuta preko Andree Favilija, ali nisu uspeli da se održe u vođstvu.

Spasilac Juventusa bio je bivši napadač Parme Dejan Kukuševski, Šveđanin makedonskog porekla, koji je ušao sa klupe umesto Bernardeskija u 61. minutu, a u 77, posle sjajne solo akcije, matirao golmana gostiju - i postavio konačan rezultat.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA