≫ 

Pogba se oglasio zbog informacije da zbog Makrona ne želi više da igra za Francusku

Engleski mediji podigli buru, Pogba reagovao na Instagramu

  • 22
Pol Pogba

Foto: Tanjug/AP, Instagram/paulpogba/The Sun

Vezista Mančester junajteda Pol Pogba našao se u centru pažnje zbog vesti da je navodno odlučio da više ne igra za reprezentaciju Francuske, zbog izjava predsednika te zemlje Emanuela Makrona vezane za islam.

Podsetimo, Makron je u petak poručio da država Francuska mora da se obračuna sa "monstruoznošću islamističkog terorizma koje mora snažno da se rešava", a sve nakon što je jednom profesoru u Parizu nedavno odrubljena glava zbog pokzaivanja crteža Muhameda deci.

Čovek koji je počinio ovaj zločin bio je pripadnik jedne islamističke organizacije koju je Makron nedavno i zabranio, a engleski mediji su javili, navodeći one sa Bliskog Istoka, da je Pogba odlučio da više ne igra za nacionalni tih zbog rasističkih komentara predsednika.

Međutim, Pogba se u međuvremenu oglasio na Instagramu i poručio je da su tvrdnje lažne! Iskoristio je naslov tabloida "San" koji je prvi i prenoe vest, te je preko njega napisao "Fake News" i na taj način stavio tačku na ovu temu.

Video: Pogba glumio taksistu Matiću pa mu tražio potpisan dres

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    26. oktobar 2020 | 08:28

    treba ih vratiti odakle su dosli pa da vidimo koliko bi izdrzali..... pogledajte sliku francuske nacionalne fudbalske selekcije 70 tih i najnovije i sta vidite.... u sta se pretvara Francuska...

  • Zeljko ex JSO

    26. oktobar 2020 | 07:46

    Jedan manje.Šta si hteo da vas mazi ko mi siptare ?

  • Leka

    26. oktobar 2020 | 08:13

    Tako treba sa njima.Vratiti ih odakle su došli, pa neka tamo klanjaju do mile volje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA