Ivanić: Želeo sam da dam izjavu i nakon promašenog penala, lako je pričati posle pobeda i golova

Vezista Zvezde samokritičan, ali obećava bolje partije u nastavku

  • 16
Mirko Ivanić

Foto: MN Press

Vratio se Mirko Ivanić na teren prosle preležane korone, ali je na meču protiv Javora propustio najbolju priliku - da sa penala donese pobedu Crvenoj zvezdi (0:0)!

Našao se Ivanić u startnoj postavi crveno-belih, dobro je izgledao na terenu, s tim da ga gol jednostavno nije hteo. Nakon sjajne šanse u prvom poluvremenu, gostujući golman Đorđe Lazović mu je zaustavio i šut sa bele tačke u 60. minutu.

- Lako mi je da dajem izjave posle pobeda, golova, asistencija. I sada sam želeo da dam izjavu posle promašenog penala i slabije igre. Bio sam odsutan jedan period zbog dobijenog pozitivnog nalaza na korona virus. Zaista mi je žao zbog promašenog penala i mogu da obećam da ću u narednom periodu raditi još jače, kako bih bio u prilici da već u sledećoj utakmici pomognem ekipi – istakao je Mirko Ivanić.

Već za četiri dana izabranike Dejana Stankovića očekuje utakmica Lige Evrope protiv Slovana iz Libereca.

- Sigurno da ću biti spremniji za meč Lige Evrope. Prva utakmica posle pauze je uvek najteža. Potrudiću se da me ovaj promašen penal samo još više motiviše. Još jednom bih se zahvalio saigračima što do poslednjeg trenutka nisu odustali, imali smo par dobrih prilika, veoma mi je žao što nismo uspeli da ih iskoristimo. Siguran sam da ćemo moji saigrači i ja iz ovog duela izvući dobre pouke i da ćemo u sledećoj utakmici biti znatno bolji.

Crvena zvezda i posle odigranog 12. kola Superlige Srbije i dalje je na prvom mestu u nacionalnom prvenstvu.

- Imamo izuzetno gust raspored, međutim naviknuti smo na takvu situaciju. Odigrali smo dobru utakmicu u Nemačkoj, šteta što smo doživeli poraz. Vidim veliki motiv kod saigrača da se postigne dobar rezultat, sigurno da ćemo se dobro spremiti za utakmicu koja nas očekuje za par dana. Ubeđen sam da ćemo biti bolji nego što smo bili i u Nemačkoj, ali i večeras. Sada nas očekuje oporavak, a onda se okrećemo meču koji igramo protiv Slovana – zaključio je Mirko Ivanić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banja Luka

    26. oktobar 2020 | 08:02

    Ti si tehnicki dobar igrac i vidi se da znas sa loptok, ali brate toliko si mlitav i slab u duelu, bez energije da te je ruzno gledati. A o nacinu izvodjenja penala necu ni komentarisati, 50% su sanse da ti golman odbrani, bitno je samo da pogodi stranu...

  • Mikac

    26. oktobar 2020 | 09:45

    E moj "mister" gospodin se rađa a ne postaje "dekretom", gospodin nije tetoviran kao poslednji kriminalac. Vrlo loša odluka trenera ko će da izvede penal je rezultirala promašajem. Da sam na mestu trenera moj izbor bi bio Pankov izgleda ima najmirniju glavu.

  • dovla

    26. oktobar 2020 | 08:32

    Korona je za njih spas,inace bi bezali sa terana,ovo je sramota kako vi igrate,a za vaseg Mistera necu ni da dajem bilo kakav komentar,on nezna pa nezna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA