Čekaj! Čekaj još! Ajdeeeee: Da li su ovi povici bili ključni da golman Javora odbrani penal Ivaniću?

Imao je Lazović pomoć sa klupe Ivanjičana

  • 32

Golmna Javora Đorđe Lazović definitivno je junak utakmice u kojoj je njegov tim izvukao bod protiv favorizovane Crvene zvezde na Marakani (0:0)!

Osim što je odbranio nekoliko zicera tokom meča, Lazović je u 60. minutu zaustavio i najbolju priliku srpskog šampiona na meču - udarac Mirka Ivanića sa bele tačke u 60. minutu.

Naravno da sve zasluge idu na njegov račun, ali ne bi trebalo zaboraviti ni savet koji je dobio sa klupe Ivanjičana u trenutku kada se Ivanić zaleteo da šutira.

- Čekaj Đole! Čekaj! Čekaj još! Ajdee... - grmelo je sa klupe Javora, da bi se sa iste, posle odbranjenog udarca, čuo urlik zadovoljstva gostujućeg tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR MARKO

    26. oktobar 2020 | 08:23

    Možda ovaj put i niste tražili pomoć od Kokija, mislili ste da ćete lako dobiti Javor. Vi bez pomoći sudija nikoga ne možete dobiti. Vaš tim je realno ZA ŠESTO MESTO U KOKINOJ LIGI. Padavičari.

  • MARKO GROBAR

    26. oktobar 2020 | 07:58

    Najveći simulant u ovoj beton ligi je taj igrač malog kluba, zvani Katai. Pa ovakav penal se ne sudi ni u nižim ligama a kamoli u profi fudbalu. Kažite jednom sudiji da nije penal ili ga namerno promaši.

  • Blok 2

    26. oktobar 2020 | 09:06

    Jos jedan zvezdanaesterac. Eto, kad ne daju tako gol, ne pobede ni Javor. Sve jadno, projekat 100%.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA