≫ 

Grobari iza gola me vređali 90 minuta, onda sam im prišao: Borjan o najneobičnijem detalju derbija

Bilo je reči opet o derbiju

  • 25
Milan Borjan Foto: MN Press

I dalje se ne stišava bura oko derbija u porodici Borjan, koja je gostovala na TV Prva.

Milan i Snežana Borjan su govorili o sukobu sa potpredsednikom Partizana Vladimirom Vuletićem, koji ih je revoltirao objavljivanjem montaže fotografije na kojoj je njihov sin iskorišćen za neumesne šale.

Bilo je reči i o čarkama na derbiju, jer je Borjan 90 minuta bio pod naletom uvreda navijača koji su bili službena lica ili fotografi na stadionu u Humskoj.

U odsustvu Delija i Grobara, Borjan je jasno mogao da čuje svaku provokaciju, a bilo ih je sa obe strane terena kada je branio.

- To je draž derbija i čarki uvek ima, dan pre, na dan utakmice i dan posle. Ali eto, desilo se da sam 90 minuta bio vređan, konstantno, iza jednog i drugog gola, ali na kraju sam im prišao i pozdravili smo se i to je to, kraj. Čak mislim da je snimak ili fotografija toga objavljena i da je kružila na internetu - rekao je Borjan, usput aludirajući na to da je Vuletić preterao.

Sva dešavanja preneli su brojni kanadski mediji.

- Kanađani sve prate, saigrači, svi su bili šokirani, dobio sam poruke od predsednika saveza, selektora, u kontaktu sam sa ministarstvom. Ima dosta toga što oni mogu da urade, rade na tome i uskoro će da reaguju.

- Ovo što radi profesor je slanje loše poruke deci, ljudima, narodu. Ne brinem se za sebe, brinem za sina Filipa, ne znam šta može da padne profesoru na pamet, koga može da pozove. Treba da se šalje poruka ljubavi, a ne mržnje. Konstantno je neka mržnja, daj da se opametimo i volimo jedni druge. Ovo je sport, nije kriminal. Daj da budemo jedan narod, ne dva različita sveta.

>>> Partizanu je uvek gostovanje Radničkom u Nišu teško, a danas od 17.00 crno-beli igraju baš na Čairu. Kvota na dvojku je 1,82, dok je dupla šansa 1X 1,99. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZZRT za Radnički Niš - Partizan.

Video: Provokacija Degeneka iza gola Zvezde: Tražiš pršljen od Sadika?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • СРБИН ИЗ СРБИЈЕ-ТУМБАКОВИЋ

    26. oktobar 2020 | 10:01

    Овај Канадски држављанин је са својом лепшом половином толико присутан у медијима, да је почео да смара тако да су обје спремни за неки ,, РИЈАЛИТИ" програм.....

  • Aleksandar

    26. oktobar 2020 | 11:42

    Davljenje golmana reprezentacije u autobusu, skandiranje čitavog stadiona da mu je žena kurva gađanje bakljom na stadionu,ne viđoh da se Srbija i mediji digoše u odbranu kao što su sada, najbolje je imati selektivno pamćenje...

  • Cuj ba

    26. oktobar 2020 | 10:45

    Imali igde da gostuju ovi miljenici,prva i arena ne skidaju se covic,terzic ,sad borjan velika srbenda iz kanade, scarapa voditelji doticna ne znam je sramota od televizije i od drzave ,koju mogu da shvatim drzavni projekat mora se gurati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA