≫ 

Igrač Reala zezao Modrića zbog poteza na El Klasiku koji niste mogli da vidite tokom TV prenosa

Interna šala u redovima "kraljevskog kluba" između asistenta i strelca jednog od tri gola

  • 6
Luka Modrić

Printskrin: Twitter/@RodrygoGoes

Hrvatski vezista Luka Modrić rešio je pobednika u subotnjem El Kalsiku protiv Barselone golom u 90. minutu (1:3), ali je pažnju španske javnosti privukao i zbog poteza koji je odigrao nešto ranije - a koji TV kamere nisu zabeležile!

Naime, Modrić se u 81. minutu zbunio u trenutku kada je imao loptu kod sebe i pokušao je iste da se oslobodi tako što je dodao do saigrača. Međutim, problem je što taj saigrač nije bio u igri, već se spremao da uđe na teren.

U pitanju je Rodrigo koji je potom kročio na teren i u 90. minutu asistirao Modriću za gol, a upravo je pomenuti fudbaler okačio Modrićevu grešku na društvene mreže.

- Samo mirno, još sam van terena tata - napisao je Rodrigo koji Modrića, prema navodima španskih medija, zove upravo tata.

Sve ovo je izazvalo i smeh Modrića koji se javio na društvenim mrežama posle Rodrigovog komentara.

Inače, osim Modrića, golove za Real dali su Valverde i Serhio Ramos, dok je strelac za Barsu bio Ansu Fati.

 

>>> Totenhem igra sjajan i efikasan fudbal ove sezone, ali to nekad ne materijalizuje osvajanjem bodova. Večeras (21.00) Murinjov tim ide na noge Barnliju, a kvota na dvojku je 1,55, dok je kombinazzija 2&3+ 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnli - Totenhem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • koki

    26. oktobar 2020 | 10:34

    Modric je najbolji fudbaler sa ovih prostora svih vremena. Covek tooiko dugo traje, osvojio 4 ls, svoju zemlju doveo na vrh sveta... legenda

  • sinsa

    26. oktobar 2020 | 10:50

    Modrica se ne može stavljati u isti kos sa bilo kim sa ovih prostora, a i šire. Po meni najbolja 10ka u istoriji fudbala, ili bar top 3.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA