Skandal u Realu: Isko isprozivao Zidana tokom El Klasika, Jović nije odvajao pogled od telefona

Srpski napadač nije učestvovao u razgovoru oko Zidana

  • 5

Iako je vreme slavlju zbog pobede u El Klasiku, nema sumnje da će na treningu Reala biti i određene bure - pogotovo nakon što je kamera uhvatila kako vezista "kraljevskog kluba" Isko proziva trenera Zinedina Zidana.

Naime, kamera je na tribinama uhvatila Iska kako se žali na Zidana, očigledno nezadovoljan minutažom koju ima u poslednje vreme, dok ostali igrači pored njega nisu mogli da sakriju osmeh.

- Kada igram, izvede me na poluvremenu ili najkasnije posle sat vremena. Kada sam rezerva, ubaci me u 80. minutu da igram deset minuta - rekao je Isko.

Međutim, nisu svi kroz osmeh prokomentarisali njegovu izjavu, a među tim igračima bio je i srpski napadač Luka Jović. Ali, njegovo ponašanje, odnosno čačkanje telefona dok se meč igra, je očigledno zasmetalo španskim medijima koji su pominjali njegovu nezaintereosvanost za utakmicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ratar

    26. oktobar 2020 | 12:49

    Spanski el mundo deportivo pise kako se saigraci podsmevaju jovicu da ne moze da doda pas i da nisu videli losijeg igraca u zivotu. Bukvalno ga zidan ubacuje kao primer da bi videli kako ne treba igrac da se ponasa. Imate na netu sve

  • koki

    26. oktobar 2020 | 12:45

    Sa ovim panjem jovicem ne zele ni da pricaju cak a kamoli da mu dodaju loptu🤣. Nije dzaba proglasen za najgore pojacanje reala ikad

  • N

    26. oktobar 2020 | 11:49

    Pa ni Modric nije odvojio pogled od telefona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA