Jednom su prešli centar i dali su nam gol: Stanojević nezadovoljan lošom završnicom Partizana

Trener Partizana "naslonio se" na izjavu kolege sa klupe Crvene zvezde

Teško je reći kada su i Zvezda i Partizan u istom kolu prošli bez da postignu gol, a to se dan posle meča crveno-belih i Javora na Marakani, desilo i Partizanu u Nišu.

Dejan Stanković je posle remija sa Javorom rekao da je njegova Zvezda imala igru, ali nije dala gol u remiju 0:0.

Dan kasnije, istu stvar je kao glavni problem istakao i Aleksandar Stanojević, šef struke Partizana posle poraza od Radničkog u Nišu 1:0.

- Imali smo u drugom poluvremenu dosta šansi i situacija, nismo ih iskoristili. Protivnik je jednom, ja mislim, prešao centar i dao je taj gol. Moramo da postignemo gol iz mnogo situacija koje smo imali - rekao je Stanojević posle meča za Arenu sport.

Jednu od tih šansi promašio je Ivan Obradović. Njemu je sa levog boka stigla lopta od Takume Asana, ali bek crno-belih nije pogodio zicer sa sedam, osam metara u 76. minutu.

Dva minuta kasnije, usledila je surova kazna, kada je Dušan Pantelić sa dvadesetak metara natrčao na pas Aksentijevića i odbijenu loptu od noge Makija Banjaka za pogodak vredan tri boda.

- Nismo u završnici bili koncentrisani, imali smo dosta bočnih lopti i šuteva, ali nismo uspeli da postignemo gol - zaključio je Stanojević.

Partizan je porazom u Nišu propustio šansu da se približi vodećim ekipama, odnosno da prestigne Vojvodinu i priđe Zvezdi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • МАРАКАНА РОЂАЦИ

    26. oktobar 2020 | 20:38

    Где си громадо???? Па били сте уморни због обавеза против Јошаничке Бање у Европи...

  • Drmr

    26. oktobar 2020 | 20:59

    Zamisli da su 3 puta presli... bruka bi bila jos veca.. 😂😂😂

  • Hehehe

    26. oktobar 2020 | 22:12

    Cuti sreca da nisu presli vise puta 🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA