≫ 

Bartomeu ostao u Barseloni: Sukob sa Mesijem nije "došao glave" predsedniku kluba

Predsednik Barselone Đozep Marija Bartomeu ostao je na toj funkciji, saopšteno je u ponedeljak uveče

  • 2
Đosep Marija Bertomeu, FK Barselona Foto: Guliver/Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Španski mediji su u toku dana preneli da bi on mogao da podnese ostavku na tu funkciju na konferenciji za medije, koju su zakazali čelnici katalonskog giganta nakon sastanka, ali to se nije desilo.

Kako prenosi Marka, Bartomeu je odlučio da ne podnese ostavku pre isteka mandata, iako se nalazi pod pritiskom loših rezultata, kao i da će sačekati glasanje o poverenju kluba koje je zakazano za početak novembra.

Ranije su mediji pisali da se obratio katalonskoj vladi od koje je tražio da se referendum o nepoverenju odloži zbog pandemije korona virusa.

Bartomeu je posebno bio na udaru tokom leta kada je Lionel Mesi po svaku cenu hteo da napusti klub zbog sukoba sa upravom.

Argentinac je planirao da to učini bez obeštećenja, ali se ispostavilo da je to nemogće bez otkupne klauzule vredne 700 miliona evra, pa je Mesi ostao u klubu.

To nije pomoglo Barseloni da počne da pravi dobre rezultate, pa je katalonski klub nedavno izgledao potpuno "malokrvno" u porazu od Real Madrida u "El Klasiku" (3:1).

Video: Najzanimljiviji trenuci meča Radničkog i Partizana

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lazar

    27. oktobar 2020 | 09:02

    Nabeđeni fudbaler, bez Ćavija i Inijeste je čist prosek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA