≫ 

Nerealne scene u srpskom fudbalu: Rezervista udario rivala s leđa, bivši treneri "večitih" u klinču

Haos na utakmici u Gornjem Milanovcu

  • 8

Metalac i Radnik iz Surdulice su podelili bodove u utakmici 12. kola Superlige (1:1), ali je meč u Gronjem Milanovcu obilovao incidentima pa ćemo videti da li će biti posla i za disciplinske ograne FSS-a.

Tenzija igrača i trenera dva tima dostigla je vrhunac posle izjednačujućeg pogotka domaćina u 76. minutu kada smo videli nesvakidašnje scene. Naime, dok se jedan igrač Radnika spremao da izvede aut, rezervni fudbaler Metalca Nikola Popović prišao mu je i gurno ga s leđa iz čista mira.

Bio je to povod da se na njega ustreme fudbaleri Radnika, pa je na aut-liniji nastala velika gužva. U incident su se ubrzo uključili i treneri dva tima Žarko Lazetić (Metalac) i Slavoljub Đorđević (Radnik), stari rivali iz perioda kada su vodili mlađe kategorije Partizana i Zvezde.

Đorđević je bio agresivniji i pokušao čak fizički da se obračuna sa Lazetićem, ali su pripadnici obezbeđenja sprečili tuču dva trenera.

Situacija je razrešena tako što je rezervnom igraču Metalca pokazan crveni karton, ali su ostale ružne scene sa meča u Milanovcu.

Takođe, kamere Superlige su iz boljeg zabeležile ovaj incident, koji počinje na 03:25 minuta od početka snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    26. oktobar 2020 | 22:34

    Fudbal u Srbiji je izgubio svaku lepotu koja ga je krasila . Lopovi vladaju spskim fudbalom kladionice caruju . fudbaleri i treneri bahati bezobrazni drski . Fss jako lose radi . Naj bolje resenje za Srpski fudbal je da se proglasi amaterska liga samo na taj nacin ce mafija otici iz Srpskog fudbala .

  • Ja

    27. oktobar 2020 | 07:17

    Fudbal u Srbiji treba ukinuti, ogromne sume novca se izdvajaju za kojekave lopove i idiote, poput ovih na snimku, i lepo taj novac proslediti na druge sportove, vaterpolo, odbojku, kosarku, rukomet, atletiku, sve gde smo.osvajali zlatne medalje i orva mesta.

  • Дејан Младеновић

    27. oktobar 2020 | 01:01

    Тим из Сурдулице је био далеко бољи и надмоћнији. Иначе фудбал у Србији је умро и то дана када су сменили селектора Славољуба Муслина који нас је одвео на СП а све ово после ово је мафија и криминал

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA