≫ 

Direktor stadiona dobio otkaz zbog polugolih modela na tribinama: Da li mu je ova fotka presudila?

Rostov se i dalje bori da fotke ne ugledaju svetlost dana, ali jedna se ipak pojavila u javnosti

  • 1
FK Rostov

Printskrin: Youtube/Russian Premier Liga

Iako se činilo da su uspeli da ga "zamažu" u septembru, fudbalski klub Rostov nije uspeo da pobegne od velikog skandala!

Skandala čiji je epilog otkaz za direktora stadiona Pavela Gavrikova zbog erotskih fotografija koje su nastale na tribinama "Rostov Arene."

Naime, menadžment stadiona dozviolio je u septembru jednoj modnoj agenciji da koristi njihove tribine kako bi napravili set fotografija u kupaćim kostimima, ali su ostali neprijatno iznenađeni kada su videli da su u pitanju fotke u donjem rublju.

Fotografije još nisu puštene u javnost, jer se čelnici Rostova svim silama bore za to, ali jedna od njih je ugledala "svetlost dana" i tada je svima postalo jasno o čemu se radi.

Inače, "Rostov Arena" je napravljena za potrebe Svetskog prvenstva koje je 2018. godine održano u Rusiji. Čak se i meč Brazil - Švajcarska, koji je bio u sklopu grupe u kojoj se nalazila i Srbija, odigrao na pomenutom stadionu.

>>> Marko Nikolić večeras (18.55) s Lokomotivom udara na šampiona Evrope i u ovom trenutku najbolju fudbalsku ekipu na svetu Bajern. Čeka vrlo težak posao Moskovljane, što pokazuju i kvote - dvojka je 1,18, a kec čak 13. Kombinazzija 2&3+ nosi kvotu 1,33. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva - Bajern.

 

Video: Navijači u Damasku ne mogu na stadion zbog korone pa se popeli na krovove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA