≫ 

Željko Pantić žestoko prozivao igrača Partizana: Da smo ga imali 1999. godine, pobedili bismo NATO

Pantiću je i te kako zasmetala partija Aleksandra Miljkovića

  • 37
Željko Pantić Printskrin: Youtube/Danas Conference Center

Poznati novinar Željko Pantić, koji je godinama unazad bio zaštitno live TV Partizan, isprozivao je desnog beka crno-belih Aleksandra Miljkovića posle njegove partije u Nišu.

Partizan je izgubio od Radničkog rezultatom 1:0, a Pantiću je očigledno zasmetalo kako je povratnik u Humsku odigrao pomenuti derbi 12. kola u ponedeljak veče.

- Čovek propustio dve mrtve šanse. Miljković ne igra beka, igra špica čovek, obara avione tokom utakmice. Šutira paralelno sa svemirom. Čovek gađa. Da smo ga imali 1999. pobedili bi NATO. Oborio bi sve avione. Vašington bi se predao da smo imali Miljkovića umesto PVO. Pa on više šutira u nebo, nego u zemlju - jasan je bio Pantić.

Pantić je jedno vreme, kao zvanično novinarsko lice Partizana, bio u žiži javnosti zbog sve češćih kritika na raznorazne adrese putem svoje emisije "Partizanov vesnik."

Nisu u pitanju bili samo "protivnici", kao što je to slučaj sa Crvenom zvezdom, Radničkim iz Niša i Nenadom Lalatovićem, jer je Pantić upućivao kritike i na račun trenera, igrača i čelnika iz Humske.

U međuvremenu je "Partizanov vesnik" praktično "nestao sa scene", ali je Pantić i te kako aktivan kroz svoju emisiju "Dođite na stadion" gde i dalje ne štedi na kritikama.

>>> Real je anulirao poraz od Šahtjora pobedom nad Barselonom, ali ima imperativ pobede i večeras (21.00) na gostovanju Menhengladbahu. Kvota na dvojku je 1,95, dok je dupla šansa 1X 1,85, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah - Real Madrid.

U nastavku pogledajte i Pantićev video o partiji Aleksandra Miljkovića:

Video: Najzanimljiviji trenuci meča Radničkog i Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Www

    27. oktobar 2020 | 09:24

    Dobro da su shvatili da je problem u njima a ne u Zvezdi

  • Filip

    27. oktobar 2020 | 09:22

    Dzabe Zvezda kiksa kad gromada ne moze ni do iksa😂😂😂😂

  • Bolesnik

    27. oktobar 2020 | 10:11

    Prototip danasnjeg grobara. Kompleksi, teorije zavere, svi su protiv njih, tesko detinjstvo, svi kradu, a samo oni posteni i taj fazon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA