Javorov heroj s Marakane izgubio bitku sa Drinčićem: Vošin dirigent je igrač kola Superlige

Projektil pobedio odbrane protiv Zvezde

  • 1
Nikola Drinčić Foto: Marko Jovanović

Najbolji igrač 12.kola Superlige Srbije je Nikola Drinčić, strelac i asistent u pobedi Vojvodine nad ekipom Zlatibora u Užicu.

- Odigrano je još jedno izuzetno uzbudljivo kolo koje je donelo nekoliko manjih ili većih iznenađenja. Donelo je i promenu na drugoj poziciji koju je, iskoristivši poraz Partizana, zauzela novosadska Vojvodina. Novosađani su ujedno smanjili i zaostatak za prvoplasiranom Crvenom zvezdom, koja je stigla samo do boda u duelu sa ekipom Javor Matisa. Najzaslužniji za važan trijumf Novosađana na gostovanju u Užicu je iskusni Nikola Drinčić, kapiten i može se slobodno reći najvažniji igrač Vojvodine u svim taktičkim postavkama trenera Nenada Lalatovića - navodi Superliga.

- Svojim iskustvom i neospornom klasom ulivao je sigurnost čitavom timu, kako u defanzivnim, tako i u ofanzivnim zadacima. Treba reći da su se u ovom kolu istakli i Bojica Nikčević (FK Novi Pazar) i golman Đorđe Lazović (FK Javor Matis), ali ipak nismo imali ni najmanju dilemu u izboru najboljeg aktera ove runde takmičenja - zaključuje se.

Nikola Drinčić (36) je rođen u Beogradu, igra na poziciji defanzivnog veznog igrača, a karijeru je započeo u fudbalskom klubu Partizan.

Tokom karijere je nastupao i za Teleoptik, Spartak, Banat, turski Gazientepspor, ruske klubove Amkar, Spartak Moskva i Krasnodar, izraelski Makabi iz Haife, Rad, Čukarički i Radnički iz Niša, odakle je u julu 2019.godine i stigao u Vojvodinu.

Zabeležio je veći broj nastupa za mlađe reprezentativne selekcije Srbije (U21), kao i 32 nastupa za nacionalnu selekciju Crne Gore. Tokom aktuelne sezone bio je starter na svih 12 prvenstvenih mečeva novosadskog tima.

Video: Bombaš Drinčić postigao spektakularan gol u Užicu: Lalatović u neverici na projektil svog igrača

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tity Mcboob

    27. oktobar 2020 | 10:50

    Sada ce saopstenje kako je zvezdana bila bolja i da naravno Terza treba da dobije nagradu ..... i naravnk zvezanin igrac nije dobio nagradu jer je ceo svet protiv zvezde i njenog postenja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA