≫ 

Real se spasao istorijske bruke: Borusija se "brecnula" posle objave UEFA o porazima Madriđana

Fudbaleri Real Madrida spasli su se da ne pretrpe i četvrti uzastopni poraz u evropskom takmičenju, a posle dva meča grupne faze ove sezone imaju tek jedan bod i gol-razliku 4:5

  • 2
Germany Soccer Champions League

Foto: Tanjug/AP

U utorak uveče je Borusija Mehengladbah prosula pobedu u finišu (2:2), iako je vodila golovima Markusa Tirama, sina poznatijeg francuskog asa i prvaka sveta Lilijana Tirama.

Markus je u 33. minutu dobro ispratio pas Alasane Plee po dijagonali i iz prve pucao pod prečku gola Reala, dok je u 58. minutu dao i drugi tako što je na dva, tri metra od gola pokupio odbijenu loptu za 2:0.

Real je kasnije smanjio zaostatak pogotkom Karima Benzeme u 87. minutu, a izjednačio je golom Kazemira u trećem minutu nadoknade.

- Real Madrid nikada nije poražen četiri meča Lige šampiona zaredom - pisalo je u objavi zvaničnog UEFA naloga koji se bavi Ligom šampiona.

 

Stigao je ekspresan odgovor iz tabora nemačkog tima "Pa nismo ni mi". Na kraju su obe ekipe ostale neporažene, ali Real već četvrti meč zaredom ne zna za pobedu.

Da podsetimo, prošle sezone je u eliminacionoj fazi Lige šampiona dvaput od Reala sa po 2:1 bio bolji Mančester Siti, a u prvom kolu ove sezone je "kraljeviće" pobedio Šahtjor sa 3:2.

Video: Najzanimljiviji trenuci meča Radničkog i Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fejsal

    27. oktobar 2020 | 23:10

    Mijatović za trenera

  • Cc

    27. oktobar 2020 | 23:03

    Sto bi bila bruka? Imali su preko 20 suteva a ova Borusija 2 puta presla pola terena i dali gol ali sasvim normalno za Real jako su mlad tim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA