Reding dao gol za osam sekundi, pa spakovao Blekburnu još tri! Kakva dominacija Veljka Paunovića

Ni polovina sezone, a Reding je već sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Svonsi u Čempionšipu

  • 5
Foto: Printscreen Twitter

Fudbaleri Redinga pobedili su Blekburn sa 4:2 u meču osmog kola engleskog Čempionšipa i nastavili su da iznenađuju sve iz kola u kolo.

Srpski trener Veljko Paunović je preuzeo tim koji je prošlu sezonu završio na 14. mestu sa 56 bodova (15 pobeda) i već sada, posle osam mečeva nove sezone Reding ima sedam trijumfa i jedan remi, bez poraza.

Do nova tri boda protiv Blekburna, tim Redinga poveo je Jaku Meite već posle osam sekundi meča!

Tek što je Alfa Semedo poslao loptu sa centra svom saigraču, usledila je iz odbrane Redinga duga lopta napred koja je, uz malo sreće i odbitak od pete igrača Blekburna, stigla do Meitea.

On je prihvatio poklon i lagano plasirao loptu u prazan gol, dok je golman domaćih na Evud parku još bio nespreman za sve što se desilo. Adam Armstrong je prvim golom glavom ove sezone izjednačio na 1:1 već u trećem minutu.

Međutim, za Reding je to bio tek početak meča. Mišel Olise je pokazao zašto je jedan od najtalentovanijih igrača u ligi. Francuz je u 15. minutu posle dodavanja Semeda istrčao pola terena u kontri i rutinski rešio akciju za 2:1.

Do 18. minuta već je bilo 3:1 za Reding posle pogotka Džoša Lorana, da bi nadu Blekburnu u nastavku meča vratio opet Armstrong, pogotkom u 66. minutu. Konačan rezultat meča postavio je Lukas Žoao svojim petim golom u sezoni.

Reding posle osam utakmica ima 22 boda i prvi je na tabeli Čempionšipa, dok je Blekburn na 12. mestu sa deset bodova.

Video: Najzanimljiviji trenuci meča Radničkog i Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA