≫ 

Radonjić i drugovi na udaru jer nisu klečali kao igrači Sitija pre meča Lige šampiona

Igrači francuskog tima su zagreljni, minutom ćutanja odali poštu ubijenom francuskom nastavniku Samuelu Petiju, ubijenom u terorističkom napadu, ali je deo engleske javnosti opet našao razlog da ih kritikuje

  • 4
fudbaleri marseja i sitija

Foto: Tanjug/Ap

Utakmica Lige šampiona odigrana u Marselju između Olimpika i Mančester Sitija imala je kontroverznu uvertiru, barem je tako okrakaterisana u pojedinim britanskim medijima, i to zbog toga što igrači domaćeg tima nisu klečali kao njihovi protivnici iz Engleske.

Fudbaleri sitija tako su, po već ustaljenoj praksi, nastavili sa podrškom borbi protiv rasizma, pa se deo engleske javnosti obrušio na igrače Marselja i zapitao se zbog čega i oni nisu na isti način pokazali solidarnost sa globalnom inicijativom i rivalima preko puta.

Francuski mediji prenose da nije bilo ničeg lošeg u tom njihovom gestu, niti nepoštovanja, štaviše i fudbaleri Olimpika su imali da prenesu važnu poruku - odali su počast nedavno ubijenom francuskom nastavniku Samuelu Petiju, stradalom u terorističkom napadu.

Fudbaleri francuskog tima su poređani oko kruga na centru minutom ćutanja izrazili saučešće porodici ubijenog nastavnika, ali su se opet našli na udaru kritika dela engleske javnosti, prvenstveno navijača na društvenim mrežama, koje su preneli i pojedini mediji.

Da li zbog nedovoljne informisanosti ili iz nekog drugog razloga, tek lavina negativnih komentara sručila se na račun tima našeg Nemanje Radonića (bio starter), pa je tako ponašanje igrača olimpika nazvano "apsolutno sramotnim".

nemanja radonjić

Nemanja Radonjić na utakmici protiv Sitija Foto: Tanjug/Ap

Video: Srpski fudbaler otkriva kakav je Gvardiola i saigrači iz Mančester sitija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA