Junajted koristi nezadovoljstvo Čalhanoglua: "Đavoli" spremaju Turčinu bogat petogodišnji ugovor?

Mančester junajted je ove godine dovođen u vezu sa više "bombastičnih" pojačanja koja se nisu ostvarila

  • 1
Milan Roma, utakmica

Foto: Tanjug/AP

Džejdon Sančo i Usman Dembele su neka od njih, a sada Gazeta delo Sport i nekoliko engleskih medija piše da "Crveni đavoli" nameravaju da pojačaju ofanzivnu liniju Hakanom Čalhanogluom iz Milana.

Junajted je navodno spreman da Čalhanogluu ponudi petogodišnji skup ugovor, kako bi ga nagovorio da pređe u Englesku, i tako iskoristi činjenicu što je nezadovoljan trenutnim ponudama Milana.

Igraču ugovor ističe sledećeg leta, a pregovori o produžetku za sada nisu urodili plodom zbog visine primanja. Najsvežija ponuda o kojoj su pisali Italijani je iznosila 60.000 evra nedeljno, što je oko tri miliona godišnje.

U ovom trenutku, Čalhanoglu je u prednosti jer je na startu sezone zaigrao odlično sa četiri asistencije i četiri gola za Milan.

Hakanova frustracija delom potiče i od činjenice da bi radije ostao u Italiji i Milanu, ali se verovatno ne bi libio da ode u slučaju dobre ponude.

Junajted je celog leta tražio ofanzivno orjentisanog vezistu, mada ni njegova taktika nije do kraja jasna jer je Doni Van de Bek došao za 44,5 miliona evra, a nije dobio adekvatnu priliku od Ole Gunar Solskjera.

Video: Nišlije zalile alkoholom pobedu nad Partizanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴⚪

    28. oktobar 2020 | 17:25

    Прихватиће Милан услове оберучке. А шта би тек било да стварно заврши у Јунајтеду 🙊 Бруно, Чалханоглу па где ћеш више! 🔥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA