≫ 

Čelsi promašio penal, pa pregazio Ruse pred Abramovičem! Povreda Nejmara briga za PSŽ

Sveci su pritom slavili u Istanbulu rezultatom 2:0

  • 0
FK Čelsi Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Čelsija pregazili su Krasnodar u 2. kolu grupe E Lige šampiona, i to pred vlasnikom kluba Romanom Abramovičem koji je Plavce uživo gledao prvi put posle 15 meseci - 4:0 (1:0)!

Loše je Čelsi otvorio utakmicu, jer je šut Žoržinja sa bele tačke u 14. minutu golmna Krasnodara zaustavio zadnjicom (uz pomoć stative). Međutim, najpre je Hadson-Odoi pogodio do poluvremena, a onda i Verner, Zijeh i Pulišić u nastavku.

Gol Hadsona-Odoija u 37. minutu morao je da pregleda i VAR tehnologija koja je pokazala da ofsajda nije bilo, da bi i Verner u 76. pogodio sa bele tačke. Nemac je potom asistirao Zijehu za prvenac u dresu Čelsija, a vredi pomenuti da je Verner bio oboren i kod prvog penala. Pulišić je "tačku na i" stavio u 90. minutu.

Čelsi posle dva kola ima četiri boda, jer su na premijeri igrali 0:0 sa Seviljom koja od 21 čas dočekuje Ren.

Prvi trijumf u novoj sezoni ostvario je i Pari Sen Žermen, i to zahvaljujući dvostrukom strelcu Mojze Kenu koji je u 64. i 79. minutu tresao mrežu Bašakšehira.

Vredi pomenuti i to da je Nejmar zabrinuo goste, jer je u 25. minutu tražio izmenu zbog povrede mišića i odmah je otišao u svlačionicu.

Golovi sa meča Krasnodar - Čelsi:

Golovi sa meča Bašakšehir - PSŽ:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA