≫ 

Hames Rodrigez na specijalnoj terapiji zbog povrede testisa

Kolumbijac dobio udarac tokom derbija sa Liverpulom i podvrgnut je "Normatec" terapiji

  • 1
FK Totenhem - FK Everton

Hames Rodrigez tokom svog prvog nastupa u dresu Evertona. Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Evertona su u prethodnom kolu Premijer lige doživeli prvi poraz u sezoni, a na meču protiv Sautemptona jasno se videlo koliko je Karamelama nedsotajao onaj pravi Hames Rodrigez!

Jeste Kolubijac igrao na tom meču, ali se jasno videlo da ima određenih problema i da se ne oseća prijatno, a nije isključeno da će Everton u narednom kolu za vikend protiv Njukasla morati bez svog najzvučnijeg pojačanja koje ima problema sa povredom testisa.

Naime, kolumbijska "Marka" izašla je u javnost sa informacijom da je Rodrigez povredio testise tokom derbija sa Liverpulom i da je podvrgnut terapiji pritiskom koja se naziva "Normatec."

I sam Rodrigez je nedavno okačio fotografiju sa terapije i mnogi su mislili da ima nekih problema sa nogama, ali on ustvari preko njih pokušava da izleči udarac u testise.

Naime, taj uređaj deluje kao pumpa koja pospešuje cirkulaciju krvi kako bi se smanjili otok i modrice, a s obzirom na to da je povreda na specifičnom mestu, terapija ledom, kao i presoterapija, nisu mogući u ovom slučaju.

 
 
 
View this post on Instagram

👌🏼💪🏼A post shared by James Rodríguez (@jamesrodriguez10) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 6+4+3=2

    29. oktobar 2020 | 17:44

    on je iz kolumbije i tamo se prica spanski.james = hames

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA