≫ 

Dva kiksa Sanoga pre gola Slovana: Pogledom ispratio Matušeka dok je ovaj "bušio" mrežu Borjana

Fudbaleri Crvene zvezde primili su jeftin gol u jeku svoje dominacije na terenu protiv Slovana

  • 5
SEKOU SANOGO Foto: MN Press

Mohamed El Fardu Ben dao je dva gola za petnaestak minuta, u sedmom i 22. minutu, Ivanić je šutirao preko gola iz izgledne situacije, Katai je pogodio stativu...

Jedino se ne zna šta je u 41. minutu radio Seku Sanogo, jer je delovao odsutno u situaciji kada je Jan Matušek postigao pogodak za 2:1.

Milan Borjan je boksovao loptu posle centaršuta Mihala Sadileka. Lopta je stigla do Sanoga koji je panično pokušao da je vrati nazad pod pritiskom Jakuba Hromade.

Uvalio je "vruć krompir" Nemanji Milunoviću, ovaj je dodao Veljku Nikoliću, a Nikolić nije ispucao loptu. Istina, i Veljko je poslao totalno nejasan "balon" do Matušeka, ali je Sanogo imao priliku da se ispravi za prethodni kiks.

Bio je ispred igrača Slovana, koji je isuviše lako odložio loptu saigraču i pobegao Sanogu. Igrač Zvezde je ostao samo kao posmatrač u situaciji kada je Matušek bio tri koraka ispred i onda ispalio loptu u ćošak gola Milana Borjana.

Zvezda je na kraju na poluvreme otišla sa prednošću 2:1, ali je utisak da je bila daleko bolji tim koji nije zaslužio da dva kiksa Sanoga plati najskuplje moguće, tim primljenim golom.

Doduše, treba napomenuti da je ispred Matušeka posle duplog pasa sa saigračima bilo još nekoliko igrača, ali niko nije izašao na vreme da zatvori prostor za šut.

Video: Igrač Slovana se snimio kod tribine Delija i čekirao na stadionu Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rikimil

    29. oktobar 2020 | 20:44

    Sango se ponasa kao da je Velimir Zajec ili, jos gore, misli da je Bekenbauer. Iznosi loptu iz sesnaesterca samouvereno, a za to nije spisoban. Plasim se da nas to ne kosta na nekoj utakmici.

  • Бане

    29. oktobar 2020 | 20:45

    Дерби,Хофенхајм и сад Слован... надам се да га је нарибао на полувремену а контам да јесте, сад је одрадио све брзе и кратке пасове како треба.

  • Cc

    29. oktobar 2020 | 21:02

    Nikolic je dodao pogresan pas a ne Sanogo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA