≫ 

Gent promašio penal, Hofenhajm svoj nije: Nemci odigrali i za Zvezdu, gol dao i Gaćinović

Hofenhajm tukao Belgijance sa 4:1 u gostima

  • 0
FK Hofenhajm Foto: AP/Tanjug

Hofenhajm je potvrdio da je prvi favorit grupe L Lige Evrope, grupe u kojoj se nalazi i Crvena zvezda! Nakon što su u 1,. kolu dobili upravo crveno-bele (2:0), nemački predstavnik je u 2. savladao i Gent u gostima rezultatom 4:1 (1:0).

Meč za Hofenhajm je loše počeo, jer je Roman Jaremčuk u 14. minutu imao priliku da iz penala donese vođstvo domaćinu. Međutim, golman nemačkog tima ga je pročitao i sačuvao mrežu.

Ono što Gentu nije pošlo za nogom, Hofenhajmu jeste. Penal u 36. minutu i gol Belfodila za 1:0 na poluvremenu, da bi Griliš već u 52. povisio na 2:0.

Srpski reprezentativac Mijat Gaćinović ušao je u igru u 68. minjutu i već u 73. bio je strelac efektnog gola. Poslee njegovog šuta sa ivice kaznenog prosotora, lopta je završila skoro u suprotinim rašljama za ubedljivih 3:0.

Klajndienst je u 93. minutu postigao počasan pogodak za Gent koji je samo minut kasnije primio još jedan gol. Strelac je bio Munas Dabur, čovek koji je i Zvezdi u Nemačkoj dao gol u nadoknadi vremena.

Hofenhajm sada ima šest bodova, dok su Crvena zvezda i Slovan na po tri - uz napomenu da su crveno-beli u četvrtak veče dobili Čehe rezultatom 5:1. Gent nema bodova pred dolazak Zvezdi sledećeg četvrtka i taj meč bi mogao dosta toga da reši.

U nastavku pogledajte i golove sa meča iz Belgije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA