Deki je rekao igračima kako da neutrališu kvalitete Slovana: Milošević kaže da je Zvezda zrela za LE

Nebojša Milošević, pomoćnik Dejana Stankovića u četvrtak uveče je imao najbolja mesta za gledanje rapsodije ekipe crveno-belih

  • 3

Foto: Printscreen Youtube / FK Crvena zvezda

Milošević je umesto Stankovića vodio tim protiv Slovana iz Libereca u meču drugog kola grupe L u Ligi Evrope i Zvezda je pobedila sa 5:1. Stanković je izostao zbog isključenja protiv Hofenhajma pre nedelju dana, kada je u Nemačkoj srpski tim poražen 2:0.

Golove za crveno-bele su protiv Slovana postigli El Fardu Ben (7. i 22. minut), Milan Gajić (50. minut), Aleksandar Katai (67. minut) i Dijego Falćineli (70. minut).

- Izuzetno pozitivni utisci. Presrećan sam, kao i svi ljudi koji pripadaju crveno-beloj porodici. Ponosan sam što sam deo grupe i kluba, a posle ovakve utakmice, zaista su maksimalno pozitivne emocije. Gust nam je raspored, već u nedelju gostujemo Radniku, pa dočekujemo Gent, ali igrači su se spremali za to i verujem da mogu da iznesu. Idemo meč po meč, mnogo utakmica i ciljeva - rekao je Milošević posle utakmice za Arenu sport.

Milošević je dodao da su igrači koje on i Stanković vode i u Nemačkoj pokazali da mogu igraju dobar fudbal, mada im se na domaćem terenu bolje "otvorilo".

- Izvršena je i nadogradnja posle meča sa Hofenhajmom u smislu naše igre. Predvođeni Dejanom Stankovićem, svi u stručnom štabu smo na adekvatan način prezentovali fudbalerima kako možemo da pobedimo.

- Uspeli smo da neutrališemo njihove kvalitete koji se ogledaju u čvrstini, agresivnosti, defanzivnom bloku, kao i kontranapadima preko kojih su eliminisali protivnike u kvalifikacijama, pa i pobedili Gent. Nametnuli smo naše prednosti, dobro smo napadali prostor i zasluženo osvojili tri boda. Pokazali smo da možemo da se takmičimo u Ligi Evrope, da smo sposobni da osvajamo bodove, a lestvica je sad još više podignuta - zaključio je Milošević.

Video: Degenek kaže da je Deki zategao Zvezdu: Očekivali smo moćnu i borbenu ekipu, a ne laganu pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    30. oktobar 2020 | 08:34

    Kad bude mister cuo da ga zovete Deki bice zajebano...

  • neki

    30. oktobar 2020 | 03:47

    Sve je super i sve cestitke samo mi jedna stvar nije jasna zasto zadnjih 10,15min nije se znalo ko de igra jer smo u timu imali cetiri beka i cetiri stopera svi defanzivni igraci na terenu su igrali čemu to na 5:1

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA