≫ 

Milioni stižu Humsku: Partizan prodao najvrednijeg igrača u Premijer ligu!

Filip Stevanović je završio transfer u Mančester Siti

  • 68
filip stevanović Foto: MN Press

Najperspektivniji fudbaler iz aktuelnog sastava Partizana Filip Stevanović dogovorio je transfer u Mančester Siti, s tim da će dovršiti sezonu u Humskoj, pa se tek onda preseliti u tabor tima Pepa Gvardiole, prenosi Mozzarsport.

Isti izvor navodi da je Stevanović još minulog petka uspešno prošao lekarske preglede u jednoj beogradskoj klinici, obimna dokumentcija o zdravstvenom stanju poslata na Ostrvo i čim su se Englezi uverili da smetnji nema aktiviran je prethodni dogovor sa klubom iz Humske 1.

Talentovani Užičanin je u glavnom gradu Srbije potpisao ugovor do juna 2025.

I Partizan će dobro zaraditi u ovom poslu.

Mančester Siti će Partizanu na ime obeštećenja platiti 6.500.000 evra, pa će crno-beli biti mirni neko vreme, vratiti dugove, isplatiti igrače i zaposlene, biti u mogućnosti da realizuju neke nove dolazne transfere u narednom periodu.

Možda su u Humskoj očekivali više od ove sume, posebno što je bivši šef stručnog štaba Savo Milošević svojevremeno procenio Stevanovića na 15 miliona, no očito da i u Sitiju znaju za ne baš najsjajniju finansijsku poziciju Partizana, te su crno-beli pristali i na nešto manju ponudu.

"U igri" su i bonusi koje je dogovorio Partizan, navodno suma od 2 miliona, ali oni će biti aktivirani tek ako mladi Stevanović zaigra u novom klubu što se baš i ne može očekivati u doglednom periodu.

Video: Velika greška Erakovića posle koje je mladi Stevanović savladao Borjana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delija

    30. oktobar 2020 | 22:23

    Najmanje 10 milki za Pavlovica, 5 za Sadika i 6.5 za Stevanovića plus nekoliko sitnih transfera sto čini preko 20 miliona samo ove godine.. a oni u dugovima preko 30 miliona... u tom klubu ne da ima posla za inspekciju :) Terza je mala maca za Vazuru

  • Ujka Zitko PFK

    30. oktobar 2020 | 22:23

    Ovaj klinac ako vidi bar tribinu na Etihadu,da peva ko slavuj.Sve su ovo menadzerske igre.Igrace uvaljuju ko dzak krompira,a sebi pune dzepove.🤦‍♂️

  • RedCZV

    30. oktobar 2020 | 21:29

    Meni će na kraju biti žao ovog Partizana šta mu rade. Nisam verovao ali evo dogadja se da mi je žao. Šta rade ti navijači treba da zapale ceo stadion zbog ovoga...ah da zaboravih...Partizan i nema navijače.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA