≫ 

Boca kečapa i 22 utakmice bez pobede: Nastasićev trener održao najuvrnutiju konferenciju u istoriji

Nikome nije jasno šta je trener Šalkea želeo da poruči

  • 0
Manuel Baum Foto. Guliver/Alexander Hassenstein/Getty Images

Šalke ove sezone niže loše rezultate i igra jednu od najslabijih sezona u istoriji pošto nakon šest kola u Bundesligi ima samo dva boda.

Posle remija protiv Štutgarta u petak uveče (1:1), ekipa iz Gelzenkirhena je već 22 utakmice bez pobede u nacionalnom prvenstvu - šest ove sezone i 16 u prošloj sezoni.

Ipak, Šalke je još uvek daleko od neslavnog rekorda koji drži Tasmanija 1900 iz Berlina, koja je ugašena 1973. godine. Ona je, prema zvaničnim podacima Bundeslige, u svojoj jedinoj sezoni 1965/66. osvojila svega 10 bodova, uz gol-razliku od -93, spojivši čak 31 meč bez pobede.

šalke Foto: Tanjug/Ap

Poslednju pobedu u prvenstvu Nemačke Šalke je ostvario u januaru ove godine protiv Borusije iz Menhengladbaha (2:0), a potom je spojio 13 poraza i sedam remija.

U centru pažnje posle utakmice sa Štutgartom našao se trener Šalkea Manuel Baum koji je na neobičan način objasnio stanje u ekipi.

- Ekipa je kao boca kečapa koju ste tek otvorili. Pokušavate da ga istisnete, ali se ništa ne događa iako je boca puna - rekao je Baum pa dodao:

- Onda je plan da udarate bocu na dnu kako bi kečap izašao i mi smo još u fazi tog udaranja. No jednom kada taj kečap izađe, biće veoma zabavno - rekao je Baum nakon meča.

Pobedom nad Šefild Junajtedom Liverpul se vratio na kolosek, i večeras (18.30) protiv Vest Hema želi nova tri boda. Kvota na keca na Enfildu je 1,45, a na kombinazziju 1&3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul - Vest Hem.

Video: Haos na ulicama: Besni navijači PSŽ-a pravili štetu po gradu, palili kola, tukli se sa policijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA