≫ 

"Menjam pobedu u večitom derbiju za titulu Partizana": Predrag Mijatović o problemima crno-belih

- Očigledno da nije problem u trenerima - poručuje legenda kluba iz Humske

  • 13
Predrag Peđa Mijatović, Aneta Mijatović Milićević Foto: The Photo One / Profimedia

Legenda jugoslovenskog fudbala i nekadašnji as Partizana Predrag Mijatović kaže da bi rado menjao pobede u večitom derbiju za novu titulu crno-belih.

Derbi je nešto u čemu svaki put uživam podjednako kao i kada gledam Svetsko prvenstvo. Jeste Partizan bio bolji u mnogim prethodnim derbijima, ali titule se računaju. Ko još pamti iz mog vremena kada smo pobedili Zvezdu, šta to vredi kad je ta Zvezda bila šampion Jugoslavije, Evrope i sveta. Eto, radije bih menjao pobedu ili dobru igru u derbiju za titulu - rekao je Mijatović za Kurir.

Legendarni napadač ističe i da je zabrinut za situaciju u Humskoj.

- Svakako da nije prijatno. Kao što je emocija prisutna kada se pobeđuje, tako je i sada kad se gubi, na žalost, u onom težem obliku. Sezona je počela dosta čudno i žao mi je što Partizan ne liči na sebe. Ne treba tražiti krivce, već treba pronaći rešenje. Nema se vremena za upiranje prstom u bilo koga, svaki dan je bitan za Partizan, zato je potrebno rešavati probleme i u koraku donositi rešenja koja će vratiti klub na pobednički kolosek.

Mijatović tvrdi da nije više sve do trenera već da krivca treba potražiti na drugoj strani.

Očito je da nije do trenera. Čim se loši rezultati ponavljaju, nemoguće je da je baš svaki trener loš. Žao mi je što Savo, Batica, Ivan i ostali nisu uradili nešto više s voljenim klubom, mada ne treba zaboraviti neke blistave utakmice u Evropi s Miloševićem.

Proslavljeni fudbaler crno-belih na kraju poručuje i da će se možda jednog dana vratiti u Humsku.

Često se pominje moje ime, bilo da je direktno za učešće u rukovođenju kluba ili indirektno, u vidu saveta i pomoći sa strane. Međutim, takav posao iziskuje 24 časa rada, Partizanu se treba maksimalno posvetiti. A, kao što znate, ja ne živim u Srbiji, daleko sam i možda ne bi trebalo da komentarišem mogućnost mog angažovanja u klubu.

Predrag Peđa Mijatović, Ostoja Mijailović Foto: Nikola Tomić

- Možda jednog dana dođe do toga da se vratim u moj Partizan, ali trenutno je, čini mi se, nemoguće samo iz pomenutog razloga. Partizan je moj klub, mnogo smo dali jedan drugom, ljubav je obostrana, a otuda i postoji bol kad se gubi, kao što je prisutan sada - zaključio je Predrag Mijatović.

Real je na klackalici - poraz od Šahtjora, pobeda nad Barselonom, jedva izvučen remi sa Menhengladbahom. Kvalitet je tu, ali nešto debelo ne štima u Zidanovojm ekipi. Ali Ueska danas (14.00) ne bi smela da bude problem. Kvota na keca je 1,37, a na kombinazziju 1&3+ 1,88. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Ueska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • El_Comandante

    31. oktobar 2020 | 10:23

    Nacekaces se toga 💪

  • Dubrovački Trubaduri

    31. oktobar 2020 | 11:14

    Možeš da menjaš šta god hoćeš ali ne vredi..

  • Gagi5

    31. oktobar 2020 | 11:34

    ..pa sto onda filozofiras.. .sasuci rukave i radi...ili uzivaj na Pirinejima..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA