≫ 

Zvezda podelila ulaznice zaposlenima u Zemunskoj bolnici

Nastavljena je akcija kluba iz Ljutice Bogdana

  • 1
Milan Borjan Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavio je podelu sezonskih ulaznica medicinskim radnicima, a ovog puta na red je došla Zemunska bolnica, koju je posetio kapiten Milan Borjan i zahvalio se zaposlenima na celokupnom radu i trudu koji su uložili u borbi sa korona virusom.

Zahvalnost zbog društveno-odgovornog rada koji Crvena zvezda propagira istakao je načelnik službe ginekologije u Zemunskoj bolnici, Nebojša Jovčić.

- Mnogo nam znači podrška fudbalskog kluba Crvena zvezda. Želeo bih da se zahvalim u ime svih zaposlenih u Zemunskoj bolnici, ovo je velika stvar za nas. Lepo je što vidimo da u ovim teškim trenucima, klub za koji navijamo želi da nas podrži i pomogne, a mi ćemo sa svoje strane podržavati njihove sportske uspeha, kao što je to bilo pre nekoliko dana - istakao je Jovčić.

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan je istakoa da je sa zadovoljstvom uručio medicinarima poklone koje je klub pripremio za njih.

- Zvezda je uvek imala veliko srce, to je pokazala mnogo puta. Svi zvezdaši treba da budu ponosni. Mi kao igrači učinićemo sve što je do nas kako na terenu, tako i van njega da pomognemo. Zahvalio bih se svim medicinarima na ogromnom trudu u borbi protiv korona virusa. Svakodnevno se bore za zdravlje građana, mnogo im dugujemo zbog toga i čitava država treba da bude ponosna na njih - rekao je Borjan.

Video: Istorijiski trenutak na Marakani: Prva konferencija koja je direktno prenošena na semaforu

(Telegraf.rs, Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA