Čuka raznela Pazarce, Voždovac nadmudrio TSC, Zlatibor šokirao Banjicu

Zanimljivi rezultati u popodnevnim mečevima Superlige

  • 0
Veljko Birmančević Foto: MN Press

Beogradski superligaši Voždovac i Čukarički zabeležili su važne pobede u nameri da se dokopaju što bolje pozicije u Superligi.

Posebno su raspoloženi bili Brađni koji su razneli ekipu Novog Pazara sa čak 4:0 na svom terenu. Strelci za Čuku bili su  Šapić u 27, Kajević u 48. i 54. kao i Veljko Bimančević posle fantatičnog solo-prodora u 77. minutu.

Voždovac je mudrom partijom savladao TSC na svom terenu sa 2:0. Vodeći pogodak za domaćine postigao je Jovan Nišić sa bele tačke u 41. minutu, dok je tačku na meč posle nekoliko promašaj gostiju stavio Stoisavljević iz kontre u 85. minutu.

Rad je neprijatno iznenadio svoje navijače porazom od Zlatibora od 2:0 na Banjici. Petronijević je doveo goste u vođstvo 13.minutu, a Dakovac u 77. potvrdio drugi ovosezonski trijumf debitantan u Superligi.

U uvodnom meču subotnjeg programa Metalac je kao gost slavio u Inđiji sa 1:0, golm Miloša Milisavljevića u četvrtom minutu nadoknade.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA