≫ 

Bundesliga: Pobede Borusije i Bajerna, remi Ajntrahta

Bavarci zabeležili petu pobedu iz šest mečeva

  • 0
FK Bajern - FK Keln

Foto: AP/Tanjug

Bajern je pobedio Keln u gostima sa 2:1, golovima Tomasa Milera sa penala u 13. i Serž Gnabrija u prvom minutu sudijske nadoknade u prvom poluvremenu. Jedini gol za Keln postigao je Dominik Dreksler u 82. minutu.

Ovo je peta pobeda Bavaraca u šampionatu gde vodi sa 15 bodova, koliko ima i drugoplasirana Borusija Dortmund koja je slavila protiv Arminije u gostima sa 2:0.

Oba pogotka za Dortmund postigao je Mats Humels, u 53. i 71. minutu.

Fudbaleri Augsburga pobedili su na svom terenu Majnc sa 3:1. Ruben Vargas je doneo prednost Augsburgu u 40. minutu, izjednačio je Karim Onisivo u 64, a pobedu domaćem timu doneo je Andre Han golovima u 80. i 91. minutu.

Augsburg je trenutno četvrti na tabeli sa 10 bodova, dok je Majnc i dalje bez bodova i nalazi se na poslednjoj poziciji.

Fudbaleri Ajntrahta i Verdera igrali su nerešeno 1:1. Verder je poveo u 51. minutu golom Džoša Sardženta, a izjednačenje i bod Ajntrahtu doneo je Andre Silva u 65. minutu. Oba tima posle šest odigranih utakmica imaju po devet bodova.

Bundesliga, 6. kolo:

Arminija - Borusija Dortmund 0:2

Augsburg - Majnc 3:1

Ajntraht - Verder 1:1

Keln - Bajern Minhen 1:2

Borusija Menhengladbah - Lajpcig 18.30

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA