≫ 

Stanojević posle Mačve: Ne znam da li je neko imao ovoliko prilika protiv nas kao Šapčani

Nije previše zadovoljan trener partizana uprkos pobedi

  • 10
163. Večiti Derbi Foto: Nikola Tomić

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pamtiće samo pobedu protiv Mačve - i ništa drugo.

Crno-beli su slomili otpor gostiju tek u drugom poluvremenu, nije da su do tada bili preterano loši, ali su ostali nedorečeni, a kasnije je nervoza učinila svoje. Međutim, Nathov penal i pogodak Lazara Markovića postavili su stvari na svoje mesto.

Stanojević je, osim neubedljive partije svog  tima, zabrinut zbog zdravstvene situacije - jer su mu dva bitna igrača ispala iz stroja.

- Nažalost, Bajbek se povredio na laganom treningu, nije bio u ritmu. Ne znam kakva je povreda, mislim da će biti duža pauza. Zadnja loža je u pitanju. Napravio je nezgodan pokret, niti sprint, niti nešto jače. Videćemo koji stepen povrede je u pitanju, da li je ruptura. Stojković je pred meč imao temepraturu, videćemo, ide na testiranje...

Igrači su se testirali pre dva dana.

- Jeste, testirali su se svi, ali vidite kakva je situacija, svi smo obazrivi tako da to je nešto što nas je malo poremetilo. Radili smo cele nedelje dobro, ali šta je, tu je, idemo dalje.

O meču...

- Od početka smo igrali dobro, pogotovo prvi deo, prvih pola sata. Imali smo dosta šansi, dosta situacija da damo gol, nismo ih iskoristili i posle smo ušli u nervozu. Jednostavno, protivnik je stvorio neke šanse koje nama ne smeju da se dešavaju, ali u svakom slučaju smo stvarali šanse, što me s jedne strane raduje, a sa druge strane moramo druge stvari da popravimo i da nađemo balans.

163. Večiti Derbi Foto: Nikola Tomić

Vujačić je dobio šansu i ostavio dobar utisak.

- Da, pružio sam mu šansu, korektno je odradio posao, nemam šta da zamerim. Imali smo problema, nije lako ni njima, prvi put su igrali. Poenta je da hoću svima da dam šansu i kao što smo rekli već, želim da vidim na koga mogu da računam u narednom periodu.

Stanojević je imao i kratak komentar na transfer Stevanovića u Mančester Siti.

- Dobro, eto, šta da kažem... Želim mu sreću od juna kada bude išao tamo.

Lazar Marković je konačno "proradio".

- Jeste, duže vreme je ili povreda, nije povreda, a danas je ušao dobro u utakmicu. Kažem uvek, kontinuitet je mnogo važan, moramo svi da se potvrđujemo u kontinuitetu.

Holander je zadovoljio Stanojevića.

- Zadovoljan sam njime, samo što smo cele nedelje vežbali njega i Bajbeka u tandemu, vežbali neke stvari. Prvi put je sa Nathom igrao gore, nije ni njemu bilo lako, ali zadaovoljan sam.

Mačva je imala prilično veliki broj šansi za ekipu koja tavori pri dnu tabele.

- Nema opravdanja za tako nešto, ne znam da li nam je neka ekipa stvorila ovoliko prilika. Mi smo igrali, rizikovali, to je to.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari Prokuplje

    31. oktobar 2020 | 21:08

    Bruko jedna bolje ćuti.Sudija nas je progurao danas ali ti uvek imaš izgovor.Uprava napolje!!!

  • Posmatrač

    31. oktobar 2020 | 21:42

    Ovaj je još uvek trener Partizana???

  • фебо

    31. oktobar 2020 | 23:29

    Ne brini se ,,mali stanoje“zato su sudije na vasoj strani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA