≫ 

Herojska pobeda Mihine Bolonje: Dvaput stizala gol minusa, "bombaš" Musa opet rešio

Prekinut je gubitnički niz srpskog trenera

  • 0
musa barou

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Bolonje pobedili su u triler utakmici Kaljari 3:2 i time prekinuli niz od tri poraza, pa se sada daleko lakše diše u taboru tima Siniše Mihajlovića.

Velika je ovo bila pobeda za našeg trenera, jer osim što su joj prethodila tri poraza, bila je i dva puta u zaostatku od jednog gola protiv tima sa Sardinije, ali su i tu nevolju uspeli da prebrode igrači domaćeg tima.

Slava opet ide Gambijcu Musi Barouu, dvostrukom strelcu, koji je pogađao za 1:1 i za 3:1, ključno doprineo da Bolonja upiše tri boda i skine sa sebe ogroman teret.

Pogledajte njegov prvi gol s kraja poluvremena, za egal pred veliki odmor. Ništa tu nije mogao da uradi golman gostiju - bila je to raketa Gambijca.

Strelac jednog gola za Bolonju bio je i Sorijano, dok su golove za Kaljari postigli Žoao Pedro i Đovani Simeone.

Najburnije je bilo u povoju drugog poluvremena, čak tri gola viđena su u rasponu od 10 minuta, i novi preokret Bolonje pogocima u 52. i 56. minutu - za delirijum igrača i klupe domaćeg tima.

Do kraja meča Mihajlovićevi igrači su uspeli da se sačuvaju, da izdrže nalete ostrvljana i dođu do vrlo važnog trijumfa.

U narednom kolu Bolonju čeka težak ispid, takođe na svom terenu, a rival je kandidat za titulu Napoli.

musa barou

Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA