≫ 

Barsin raspad sa igračem više u Vitoriji, frustrirani Mesi gađao sudiju loptom!

Neprepoznatljivo igraju Katalonci, i Alaves je ostao neporažen u duelu sa Kumanovim timom

  • 3
lionel mesi Foto: Tanjug/ap

Barselona je opet kiksnula, ovog puta u Vitoriji protiv Alavesa gde je odigrala "mršavih" 1:1, i to sa igračem više pola sata, pa će zato naredno kolo čekati na poražavajućoj 12. poziciji na tabeli.

Frustraciju nije krio lider tima Lionel Mesi koji na čist autoritet prošao samo sa žutim kartonom pred kraja poluvremena, iako je revoltiran šutnuo loptu u pravcu sudije, što bi sa bilo kojim drugim igračem bio direktan crveni karton.

Mesi je dobio samo žuti, ali ni to nije pomoglo gostima da preokrenu rezultat.

Pogledajte kako je Argentinac besno šutnuo loptu u pravcu glavnog arbitra.

Alaves je do prednosti stigao posle neverovatnog kiksa odbrane Barselone i komične greške golmana Neta, koji se poigravo pred golom, i bio surovo kažnjen za nonšalanciju.

Nastavak meča doneo je uraganske napade Katalonaca, koji su apsolutno dominirali, gotovo da se samo čekao pogodak koji je i stigao u režiji Grizmana - ali to je i bilo sve sa napadačkog repertoara gostiju.

Junački su se odbranili igrači Alavesa, briljirao je golman Pačeko koji je "spustio roletnu" na svom golu i definitivno je najzaslužniji za veliki bod koji je osvojio njegov tim.

Alaves i Barselona su trenutno poravnati na tabeli sa osam bodova, a Kataloncima je ovo bio već četvrti uzastopni meč bez pobede.

Primera, 8. kolo

Petak

Eibar - Kadiz 0:2

(Negredo 36, Sančez 39)

Subota

Real Madrid - Ueska 4:1

(Azar 40, Benzema 45 i 90, Valverde 53 - Fereiro 74(

Bilbao - Sevilja 2:1

(Munijain 76, Sanket 86 - En Nesiri 9)

Osasuna - Atletiko Madrid 1:3

(Budimir 80 - Žoao Feliks 43pen, 69, Toreira 88)

Alaves - Barselona 1:1 

(Rioha 31 - Grizman 63)

Nedelja

Betis - Elče 14:00

Selta - Sosijedad 16:00

Granada - Levante 18:30

Valensija  - Valjadolid 21:00

Ponedeljak

Viljareal  - Valjadolid 21:00

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    1. novembar 2020 | 09:14

    'Ajde pametnjakovići iz Barselone sada napišite da ja bila prilika i čast gledati najboljeg... Bruka ste vi...

  • 6+4+3=2

    1. novembar 2020 | 00:20

    kako javlja spanska marka zbog nezadovoljstva mesija u barseloni vuletic ga dovodi u partizan kaze cilj im je titula kup sampiona

  • NekoKo

    1. novembar 2020 | 04:54

    Fudbal kao sport je dotakao dno. Od Mesija i Ronalda su napravljeni vanzemaljci i kompletan današnji fudbal se faktički svodi na njih dvojicu. Oni su fantastični fudbaleri, ali daleko od najboljih svih vremena. Mediji i čitava ta fudblaska mašinerija su čudo. Te abnormalne pare koje se već duže vreme vrte oko fudbalera, a posebno oko Mesija i Ronalda su priča za sebe. Po tome su danas i neki koji igraju po drugim ligama bolji od Maradone. Ipak Mesi i Ronaldo, dva polupismena primitivna idiota pred kraj karijera baš pokazuju da nemaju ni trunke zahvalnosti prema onima koji su od njih napravili to što jesu. Oni priznaju ili ne priznaju ko je najbolji igrač godine, ko će igrati u 11, koga dovesti kao pojačanje, običan faul protivnik nad njima ne sme da napravi isl.. Kao da je fudbal od njih počeo i da će se sa njima završiti, ali opet kažem tako je fudbalska mašinerija u nekoj svojoj računici i postavila stvari tako da...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA