≫ 

Partizanov bonus više u Subotici: Novi Vlahović u seniorima, adut je i Saše Ilića u reprezentaciji

Mladi fudbaler ostavio dobar utisak na stručni štab u prethodnom periodu, pa je dobio priliku da konkuriše za sastav u današnjem meču sa Spartakom

  • 4
vanja vlahović Foto: partizan.rs

Partizan ne bira trenutak, zna često da kaže trener Aleksandar Stanojević, iako su veliki kadrovski problemi sa povredama i korona virusom sigurno ubrzali neke odluke struke. Tako se u autobusu za Suboticu, među prvotimcima crno-belih prvi put našao i supertalentovani omladinac Vanja Vlahović (16), koji će na današnjem meču sa Spartakom biti bonus više u redovima beogradskog tima.

Vlahović je pre nekoliko dana prekomandovan u najjaču selekciju i ostavio je odličan utisak na stručni štab, pa je odlučeno da danas bude u konkurenciji za utakmicu sa Subotičanima, iako će eventualni debi verovatno zavisiti i od dešavanja na terenu.

Inače, radi se o momku koji je trenutno igra u omladinskoj selekciji Partizana, a koju sa klupe predvodi Nenad Brnović i u pomenutoj ekipi je jedan od najmlađih (to su uglavnom momci rođeni 2001. godine). Ipak, mladi igrač iza sebe ima dobru sezonu, skrenuo je pažnju i samim tim dobio i poziv u prvi tim.

Vlahović je inače i član kadetske selekcije Srbije, na čijem je čelu selektor Saša Ilić, igra na poziciji polušpica (i levo i desno), bolje se služi desnom nogom, a odlikuju ga neverovatna brzina i igra "jedan na jedan".

Ponikao je u OFK Vršcu, odakle je i stigao u omladinsku školu Partizana, a prvi profesionalni ugovor je potpisao u junu 2019. godine.

Partizan nije pobedio na dva vezana gostovanja, što je za crno-bele zabrinjavajuće jer večeras (18.00) gostuju Spartaku, koji igra odlično ove sezone. Kvota na dvojku u Subotici je 1,80, na duplu šansu 1X 2,01, a na opkladu GG 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Partizan

vanja vlahovic Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    7. novembar 2020 | 12:30

    Jel se javila Nica sa 15 miliona?

  • gazi malu gazi

    7. novembar 2020 | 15:38

    za godinu dana mali ce vrijediti ko cijeli drzavni projekat haha hahha

  • Х

    7. novembar 2020 | 16:13

    Ovaj dečko je triput bolji od Fiće Stevanovića,Živi bili pa videli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA