≫ 

Neuništivi Ibra: Vezao 3. promašeni penal, pa iščupao bod protiv Lazovića u 93. minutu!

Milan i Verona su odigrali nerešeno (2:2), a završnica je bila adrenalinska

  • 1
FK Milan, Zlatan Ibrahimović Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović promašio je čak treći penal u nizu, ali Milan nije ostao praznih šaka.

Protiv Verone, Ibra je imao priliku da 65. minutu donese izjednačenje Milanu pri 1:2, ali je poslao loptu visoko preko prečke.

Zanimljivo je da mu je ovo čak treći penal u nizu koji je prokockao, nedavno je u pobedi protiv Sparte iz Praga (3:0) pri 1:0 propustio priliku da iz penala uveća razliku.

Prethodno je bio neprecizan protiv Intera u pobedi od 2:1, kada je imao popravni i pogodio je iz odbitka.

Prvi gol dao je Barak u 6. minutu, Verona je imala 2:0 posle autogola Kalabrije već u 19, a u 27. je Manjani iz Verone novim autogolom postavio 1:2.

Delovalo je da će to biti konačan rezultat, u 90. minutu je Kalabrija postigao gol za 2:2 koji su dugo slavili igrači Milana, ali je VAR to poništio zbog igranja rukom, kada je Ibrahimović loptu spustio saigraču na nedozvoljen način.

Legendarni Šveđanin je potom dao gol u 93. minutu posle panterskog skoka, idealno je glavom smestio loptu u mrežu za kraj trilera, u kom Verona ima  za čim da žali.

U dresu Verone, ceo meč odigrao je naš reprezentativac Darko Lazović, talentovani Ivan Ilić bio je na terenu do 69. minuta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    8. novembar 2020 | 22:44

    Nije imaao srece danas Milan 20 suteva 14 kornera a ovi 2 suta 2 gola ali ne sumnjam ja u moj Milan ako ovako nastavi da igra ofanzivno i lepo.🔴💪🏽

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA