PSŽ napravio prvi korak za transfer Ronalda: Priznanje sa Parka prinčeva da su u igri za bombu!

Sportski direktor "Svetaca" je šampion Francuske jedan od nekoliko klubova koji su u igri za potpis Portugalca

  • 3
Kristijano Ronaldo, FK PSG, PSZ Foto-montaža: Profimedia/Abaca, Tanjug/AP

Sudbina Kristijana Ronalda u Juventusu neizvesna je na kraju sezone. Španski AS objavio je bombastičnu vest da klub iz Torina želi da ga proda na kraju sezone, kada će Ronaldu ostati još godinu dana ugovora sa Bjankonerima.

Povodom te informacije, oglasio se i sportski direktor PSŽ-a, Leonardo, koga su novinari upitali kakva je situacija sa eventualnim dolaskom ronalda na Park Prinčeva.

- Ako se Ronaldo probudi jednog jutra i kaže "Želim da odem u novi tim", gde može da ode? Postoji samo pet ili šest klubova gde može da ode, to je zatvoreni krug i PSŽ je među njima. Mi se uvek spremamo za tržište i naše liste prioriteta, nekada se dese izuzetne stvari, ali ništa od toga se nije dogodilo u poslednjem prelaznom roku. Više nema ludih transfera - rekao je Leonardo, koji se dotakao i Mojzea Kena.

- Nemamo opciju da ga potpišemo trajno. Nažalost, klauzula bi bila veoma velika. On je sjajan igrač, pratilo smo ga dugo, veoma je moćan - rekao je Leonardo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    11. novembar 2020 | 00:06

    Pa sta ce im igrac koji je godinu dana pred penzijom i vredi 3 puta manje od MBapea?? Proslo je njegovo vreme, pa Juventus je 2 puta igra finale lige Sampiona a kada je doso Ronaldo jedva su stizali do Cetvrtfinala. Kakva crna bomba. Ronaldo trenutno vredi samo 80 miliona evra. Bomba su bolji igraci koji vrede sada po 150 miliona evra a to su Kejn, Salah, Mane, Sterling, De Brujne I Sanco iz Dortmunda.

  • Tata

    10. novembar 2020 | 20:35

    Ostaju bez Mbapea i moraju da dovedu Ronalda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA