Mohamed Salah ima korona virus! Nova glavobolja za Klopa, svi ostali u timu Egipta negativni

Krilni fudbaler Liverpula Mohamed Salah pozitivan je na korona virus, objavio je Fudbalski savez Egipta

  • 0
FK Liverpul Foto: AP/Tanjug

Stanje zvezde "Redsa" dodatno će podstaći sukob interesa reprezentacija i klubova, jer Salah nije ni prvi, a ni poslednji koji se zarazio tokom boravka na okupljanju sa nacionalnim timom.

Salah nije prvi, a verovatno ni poslednji koji je virus "pokupio" u kampu reprezentacije, pa će morati u samoizolaciju.

- Medicinski bris sproveden u našem nacionalnom timu pokazao je da je naš fudbaler Mohamed Salah, zvezda Liverpula zaražen korona virusom jer je njegov test bio pozitivan, mada ne oseća nikakve simptome, dok su ostali testovi negativni - objavio je FS Egipta.

Reprezentacija i klub su nakon testiranja međusobno iskomunicirali o daljim koracima, a za Salaha se brine doktor nacionalnog tima Egipta Mohamed Abu Al-Ola.

- Naš igrač će biti podvrgnut dodatnim ispitivanjima u narednim satima - objavili su u međuvremenu iz Liverpula.

Ovo je nova kadrovska glavobolja za Jirgena Klopa koji je već ostao bez defanzivca Džoa Gomeza zbog povrede tokom reprezentativne pauze.

Englez je povređen tokom treninga i moraće na operaciju kolena, a sada se suočava sa višemesečnom pauzom. Pre toga je i Virdžil Van Dajk ispao iz stroja posle sudara sa golmanom Evertona Džordanom Pikfordom, jer je i njemu povređeno koleno.

Fabinjo i Trent Aleksander-Arnold su takođe van rotacije, pa je pitanje sa kakvim će timom Liverpul uopšte završiti ovu sezonu u kojoj brani titulu u Premijer ligi.

Video: Tumbaković: Ni snage ni sreće, nismo ličili na sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA