"Ovo je poslednja Mesijeva sezona u Barsi, samo ga jedno može zadržati": Ronald Kuman je ključ

Bivši brazilski fudbaler i as Barselone Rivaldo strahuje da će Lionel Mesi izvesno otići iz tog kluba na kraju sezone

  • 0
Lionel Messi, Lionel Leo Mesi

Foto: Tanjug/AP

Mesi je hteo još letos da napusti Barselonu zbog razmirica sa upravom katalonskog giganta, ali to nije uradio jer je kao važeća postojala otkupna klauzula od više stotina miliona evra.

Samim tim, Mesi je ostao kao "zatvorenik" u klubu čija je ikona postao u prethodnih 20 godina. Iako je predsednik Đozep Marija Bartomeu već napustio klub i traži mu se naslednik, Rivaldo ne veruje da će to popraviti stvari.

- Postizanje novog dogovora sa Mesijem o obnovi ugovora će biti veoma teško, posebno sa smanjenom mogućnošću za povećanje plate - rekao je Rivaldo u kolumni za Betfer.

- Naravno, Mesi će imati bolje ponude drugih klubova i već je pokušavao da napusti Barselonu letos. Ne vidim kako uprava može da ga ubedi da odustane od te odluke - dodaje slavni Brazilac.

On smatra da postoji samo jedna stvar koja može da ga natera da ostane, tim pre što "ništa ne uspeva kao uspeh".

- Po mom mišljenju, samo osvajanje Lige šampiona ili Primere ove sezone sa Ronaldom Kumanom, ili njegova sposobnost da okupi dobar tim koji će igrati lep fudbal može da ubedi Mesija da se predomisli. Nažalost, mislim da je ovo njegova poslednja sezona u Barseloni - tvrdi Rivaldo.

Da problema i dalje ima, kao i uporišta za ovakvo Rivaldovo mišljenje, potvrdio je i Mesi nedavnom izjavom kada je rekao da "je umoran od toga da je uvek on razlog za sve probleme u klubu".

Video: Mitrović: Škotska još peče, svi smo dali sve od sebe...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA