Ludnica u Kneževini: PSŽ vodio 2:0, poništena mu dva gola, pa izgubio meč!

Ni dva gola Embapea nisu bila dovoljna da se šampion vrati sa tri boda sa ovog gostovanja

  • 2
tomas tuhel Foto: printscreen

Veliko iznenađenje se desilo u francuskom šampionatu, uvek je tako kada PSŽ izgubi meč, ali se ne pamti kada su "Sveci" prokockali dva gola prednosti i prosuli bodove.

Monako slavi pobedu 3:2 golovima dvostrukog strelca Folanda i Fabregasa, koji su "poništili" i preokrenuli vođstvo gostiju od 2:0 u režiji Kilijana Embapea.

Parižani su vodili 2:0 u 37. minutu, a do kraja poluvremena su im poništena i dva gola, od kojih je jedan u režiji Mojze Kena bio možda i regularan.

Pogledajte šta su sudije okarakterisale kao nedozvoljenu poziciju napadača gostiju, teško je preoceniti da li je bio u ofsajdu u trenutku kada mu je lopta poslata duboko sa polovine gostiju. Embape i Di Marija su se našli u nedozvoljenoj poziciji, ali ni jedan ni drugi nisu imali uticaja na bilo šta što se dešavalo u završnici akvcije, pa se može reći da je PSŽ oštećen.

I Embape je malo posle ove (ne)sporne situacije pogodio opet, ali su tada sudije ispravno postupile jer se napadač Parižana nalazio u ofsajdu.

Nastavak meča doneo je poptuni potop tima Tomasa Tuhela.

Folande je u dva navrata pogađao, vratio meč u egal, da bi iskusni Fabregas pred sam kraj iz penala pogodio za totalni preokret i proboj Monaka na drugo mesto tabele francuskog prvenstva.

Pari Sen Žermen je ostao lider sa četiri boda više od večerašnjeg rivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    21. novembar 2020 | 00:35

    Nije moguće PSŽ izgubio žnači stvarno samo Zvezda nesme izgubiti ni jedan meč a ja mislio da to neko izmislio.

  • Namestaljka

    21. novembar 2020 | 03:46

    Sklanjalica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA