Habib još jednom šokirao MMA svet: Kupio sam ovce, imam i krave, ovo je moj plan u narednih 5 godina

Ništa od povratka u oktagon

  • 8
Habib Nurmagomedov

Printskrin: Youtube/ RT Sport MMA

Habib Nurmagomedov, zvanično najbolji MMA borac u istoriji ovog sporta, definitivno je odbacio svoj povratak u okatagon nakon što je nedavno otišao u penziju!

Međutim, samo nekoliko dana pošto je Dagestanac poručio da je kraj, šef UFC organizacije Dejna Vajt je uzburkao javnost izjavama da bi Habib mogao da se vrati i ispuni želju pokojnom ocu da u penziju ode sa skorom 30:0.

Habib trenutno ima 29:0, a tu famoznu 30. borbu nagovestio je i njegov menadžer Abi Abdelaziz. Ipak, od toga neće biti ništa.

- Možete da se borite i do 40. godine, ali morate da imate cilj. Moj je bio doći do vrha i to sam ostvario. Za mene tamo više nema interesa - rekao je Habib i dodao:

- Nemam planove da se vratim borbama. Glasine će uvek postojati. Sledeće godine završavam fakultet, hteo bih da odbranim diplomski rad, magistriram i tako dalje, da više vremena posvetim obrazovanju. I to u sledećih pet godina. Kupio sam ovce, bavim se poljoprivredom, voleo bih i u tom smeru malo da se razvijem. Imam i bikove i krave.

Habib se posle borbe sa Džastinom Gejdžijem vratio u rodno selo koje se nalazi u ruralnim krajevima Dagestana.

U nastavku pogledajte i video snimak njegovog obraćanja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • moki

    21. novembar 2020 | 12:55

    Car..

  • eNL

    21. novembar 2020 | 12:56

    to se kod nas zove " sam svoj gazda ". alal vera,mozak na otavu a zdrav život.

  • KNN059

    21. novembar 2020 | 13:35

    Cist primjer gdje je ovaj svjet stigao danas a pogotov mentalni sklop naroda. Sok je sto covjek oce da zivi normalan zivot, bez fame i da radi ono sto voli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA