≫ 

Gajić posle gola Voši: Malo smo se smrzli na početku meča, bitan je i način na koji se pobeđuje

Defanzivac crveno-belih istakao id a je Voša ekipa koja gine za svaku loptu

  • 2

Uspela je Crvena zvezda u nedelju veče da pobedi Vojvodinu na "Karađorđu" u derbiju 15. kola Superlige Srbije rezultatom 2:0, a strelac jednog od ta dva gola bio je defanzivac Milan Gajić.

Gajić ove sezone ima zapaženu ulogu i u defanzivnom i u ofanzivnom delu igre Zvezde, što je definitivno pokazao u tom 26. minutu.

Jedan veoma težak meč, ali smo znali šta nas očekuje. Vojvodina se opravdano nalazi u samom vrhu tabele našeg prvenstva. Izuzetno su borbena ekipa koja gine za svaku loptu i znali smo da će biti teško.

- Iskreno bilo je i veoma hladno večeras, malo smo se smrzli na početku meča, ali ono što je najbitnije su nova tri boda. Polako idemo ka našem cilju, postižemo golove, igramo dobro i lepo. Nismo samo pobede važne, već i način na koji pobeđujemo – istakao je Gajić.

Tim Dejana Stankovića se sada okreće sledećem izazovu, a to je utakmica 4. kola Lige Evrope i gostovanje ekipi Genta u Belgiji.

- Kao i pred svaku evropsku utakmicu, znamo da je naš cilj da prezimimo u Evropi i daćemo maksimum da to i uradimo. Sa druge strane, gostovanje ekipi Genta je još jedan korak ka tome i prilika da se pobedom približimo tom cilju. U Belgiji nas očekuje teška utakmica, videli smo u prošlom meču o kakvoj se ekipi radi. Pre svega je važno da se dobro odmorimo, spremimo i odemo tamo da napravimo rezultat – zaključio je Gajić.

Video: Gajić: Teško i neizvesno, idemo ka cilju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    23. novembar 2020 | 07:09

    Način na koji ste pobedili to cela Srbija zna, polako sve dolazi na naplatu svi koji su uništili Srpski fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA