≫ 

Mesi naredne godine ide iz Barselone, a iz Sitija kažu - nećemo ga jer je star i preskup!

Pitanje se nameće - ko može ako ne može Siti? Ima nekoliko solucija ali Siti nije jedno od njih

  • 0
FK Barselona , Lione Mesi Foto: MN Press

Zvezda Barselone Lionel Mesi bio je veoma blizu da napusti Kataloniju i na leto pronađe drugi angažman. Mnogi su pomislili da će to biti Mančester siti, ali pouzdani izvori tvrde da do toga verovatno nikada neće doći.

Mesijev ugovor ističe narednog leta i timovi, naravno oni koji mogu, razmišljaju o tome da dovedu jednog najboljih fudbalera u svoje redove. To, po trenutnom stavu, zasigurno nije Mančester siti gde, iz pouzdanih izvora, smatraju da je plata Argentinca astrnonomska i prevelika.

Svakako, pored plate "građani" razmišljaju i o godinama Argentinca koji naredne godine puni 34.

Pitanje se nameće - ko može ako ne može Siti? Ima nekoliko solucija ali Siti nije jedno od njih.

- Čak je i sam Mesi rekao da se polako približava penziji iako to niko ne želi da prihvati. To sve ide ruku pod ruku sa finansijama, jer i da dođe za džabe, njegova plata je neverovatno velika. On prima oko 100 miliona evra godišnje. Možemo slobodno reći da je bi to bilo udarac za svaku ekipu na planeti, pogotovo sada kada smo u sred pandemije korona virusom - navodi dobro obavešten izvor iz Sitija.

Barselona ove sezone ne stoji onako kako su svi očekivali, odbrana je veoma ranjiva, kreativnost nije na pređašnjem nivou i mnogi smatraju da je odlazak Mesija na 2021. godine neminovnost.

Video: Dejan Stanković: Momačka i poštena igra, ovako se raste kao tim!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA